Etsy

Idag har jag suttit på Ariman med Helly, Julia och Agnes som  har kommit hem från Sydamerika precis. Mycket nöje. Sedan fortsatte min lundadag med Julle på Åhléns och Tiger (vilken är den enda affären jag saknar i Stockhom då det mesta kostar under 100-lappen) där jag tröstade mig med en lysande kaninkompis.

Ja tröstade mig var det ja. Jag har slarvat bort min plånbok. Hade lagt den bredvid mitt säte på tåget hit och när jag sedan kom hem upptäckte jag att den var borta. Förmodligen har jag glömt den på tåget men den är även förmodligen stulen då den inte fanns på hittegodsavdelningen eller hos polisen. Har nu spärrat alla kort och gjort en polisanmälan. Så fruktansvärt klumpigt gjort av mig. Jag är så sjukt ledsen på mig själv så att tårarna droppade tätt innan idag. Mitt Id-kort låg även i plånboken så någon utgång i veckan blir det inte. Snyft!

Har klappat lite kanin och tittat på fina illustrationer på etsy.com som tröst de senaste timmarna. Önskar att jag bodde i den här staden istället...

Houses - A  Set Of Four Prints

Honey, I'm home!

Nu sitter jag i den bruna soffan i vardagsrummet och hör ljudet av väggklockans tickande blandat med mammas pyssel och plock i köket. Jag är hemma i Lund. Efter två och en halv månad i huvudstaden med storstadsatmosfär och snortorkande så är jag tillbaka på hemmaplan, men bara för en kort visit, åker till mitt andra hem på söndag igen. Jag är glad att jag inte längre bor i lilla Lund men så hade jag nog inte tänkt om jag aldrig hade flyttat. Skillnaden blir större när man vet att det finns en annan slags vardag, där man får känna sig självständig.

Än så länge har jag hunnit med nästan alla lundaklassiker; träffat barndomsvännen Nina med familj, cyklat, gått på promenad i botaniska trädgården, träffat Julia med brie-bagel, gått på kullersten, konverterat till karnevalism (all min kärlek till alla studenter med tillbehörande spektakel). Det enda jag saknar i lundaväg nu är nog resten av kompisgänget och lite traditionsenlig torsdagsfestande på nation. Det kommer, har ju bara varit här i en dag än så länge.


Jag grävde lite i datorns bildsandlåda för att hitta någon bra lundabild men det var snålt med det. Denna bild togs förra våren till mitt projektarbete som tillslut blev en hemsida om mode (modigt.se). Mina modeller är min kära lillasyster och min kära "lillebror", finaste! Bilden är tagen på mitt tak så man ser lite av Lund i bakgrunden. Dock väldigt lite.

In my room

Sitter och tittar ut på ett landskap med allt mindre snö. Jag förväntar mig vår när jag kommer till Lund så om det är minsta lilla snöflinga på marken eller i luften där så kommer jag nog seriöst att börja gråta. Orkar inte med vinter mer, världens deppårstid ju.

Jag åker baklänges så min aptit är inte på topp heller, men jag är hungrig! Oj vilken dyster dag detta var då. Jag vill sola, som familjen i Jordanien, men det finns ingen sol här, inget rött hav heller. Har bara en sak som kan pigga upp mig just nu, dags för lite Creature Comforts!

Tryck HÄR eller på bilden föra att se klippet (gick inte att bädda in), det är väligt roligt... just saying. 

creature comforts by you.Some walks in worn-out shoes

Snart ska jag äta och sedan ska jag in till stan och träffa Maria för lite socialisering. Det behövs efter tre dagar med en 1½-åring och en morgondag i kupé. Idag har jag bara packat och suttit vid datorn och nördat mig. Var ute och köpte hörlurar på BR, Forum, nyss då jag vill kunna lyssna på musik eller se GG på tåget utan att antasta mina medpassagerares öron. Jag är inte på topphumör just nu, trött, hungrig och vill faktiskt bara hem till Lund. För första gången under min sthlmvistelse har jag hemlängtan, har haft det lite hela veckan, efter två och en halv månads boende i au pair-stuga. Är jag svag, en riktig klen liten bebis, eller normal? Ganska normal tror jag nog.

CIMG3672 by you.

Min finaste Julia ska kvävas av kramar inom kort.

 

Snart kommer jag hem till alla mina bästa vänner i Lund, saknar dem så sjukt mycket just nu. Snart så, snart, håll ut!

PS. Bara för att jag hatar vinter just nu (men Mikaela, hata är ett väldigt starkt ord), hatar(!) så sätter jag inlägget i vinterkategorin för det är ju absurt att det fortfarande är vinter i Stockholm!

Fooled spring

Har precis lyssnat på en intervju med Isabella Löwengrip på P3. Tyckte att det var intressant men att hennes svar var ganska väntade. Hon berättade att hennes värsta tid var hennes gymnasieår och att hon har varit mer eller mindre mobbad sedan hon började blogga. Kunde nästan tänka mig detta då man måste sticka ut lite för att komma så långt, affärsmässigt, som hon har gjort. Att sticka ut betyder ju inte bara att ha stora glasögon, tandställning och lukta illa utan kan även vara att man är väligt målmedveten, överambitiös och att man skapar en egen värld man trivs bättre i. Blondinbella var/är kanske det sistnämda. Jag började nästan gilla henne under intervjuns gång och började känna att hon ändå är en människa med båda fötterna på jorden (litet undantag då när hon påstod att Sverige inte har någon överklass). Sedan går jag in på Brunschrapporten P3s hemsida och läser Henrik Torehammars senaste twittrande som sa någonting om att Isabella var utanför sin comfortzone, vilket jag var tvungen att kolla upp. Isabella har då, efter att ha slutfört intervjun, twittrat "Man har lust att skjuta sig själv hos SR, grå sovjetunionen-stil blandat med jobbiga popp-människor i hatt och smala jeans". Måste bara hålla med Torehammar.

CIMG2128 by you.

 

Blev detta inlägg väldigt talibanigt nu?Play dough

Nu är jag trött och hungrig och uttråkad. Efter att ha passat en 1,5-åring i nio timmar känner jag mig ytterst ofräsch, speciellt eftersom det är andra dagen i rad och speciellt eftersom jag ska passa honom imorgon också, då jag egentilgen ska springa runt med lokalsinne och plånbok på IKEA med Maria. Jag förstår bara inte hur så små människor kan bli så sjuka så ofta? De borde bli sjuka mer sällan än oss stora, det är ju mindre yta för bacillerna att pricka med deras små kroppar.

Lite kul fick jag ha igår i alla fall, var ju på modeteckningskursen. Fortsatte med studera och kopiera och kopierade denna gång en illustration av Cassandra Rhodin, hon gör så magiskt snygga bilder. Hoppas inte det är svårt att lista ut vilken jag valde, för isf har jag misslyckats.

Jag började att skissa upp bilden, sedan färglade jag med akvarell, sen fyllde jag i linjerna med flytande tusch (jätteroligt att rita med, använde en sådan där stålpenna som man doppar i tuschen) och till sist målade jag med vatten på tuschen så att det blev skuggor och mer svärta i bilden. Ska nog fylla i ögonen lite, ge tjejerna lite pupiller och regnbågshinnor.

http://cruststation.files.wordpress.com/2007/06/cassandra-rhodin.jpg

Illustrationer skapade av Cassandra Rhodin.


Chew lips

I'm addicted to you, don't you know that you're toxic?

Måndagen börjar ta slut hand i hand med mitt huvud som flyter iväg på egna äventyr till något apatiskt tillstånd. Kan det ha att göra med min slöa dag? Eller är det pga att jag lekte katt i fyra timmar? Eller beror det på mina matvanor? Det är bara jag som kan ha svaret men jag förmodar att jag får leta efter det om jag vill hitta det och det orkar jag då rakt inte. Ja, du hör ju hur jag svamlar.

Jag med muggtermos och Maria på vårsolnedgångspicknick. Ett bevis på att jag socialiserar mig  en gnutta iaf.Bild lånad av Maria.

Ännu en vardag har iaf gått utan variation eller överraskningar utöver det vanliga, som t.ex. en snornysning i Barbapappaboken. Jag tänker, snart är det helg men helgens snarhet är en lögn. Om det är någon dag man inte kan säga "snart är det helg" på så är det ju på en måndag. Helg, vad innebär det för mig ändå? Är det extra mycket mys i soffan, hyrfilm, långpromenad, träningsdag, kalas, rumpskakning på dansgolv, alkohol i överdrivna mängder, sociala tillställningar? Nej, inget av det. Jag har ingen helg i den bemärkelsen att den bryter av min vecka med något nytt, fräscht och uppiggande. Min saknad av vännerna i Lund är ännu starkare efter deras besök och jag gillar verkligen inte "den jag har blivit". Jag har tappat tidsuppfattning och vet sällan eller aldrig vad det är för dag och jag går runt i min lilla stuga och tänker på dagis och barnauppfostran.

Detta är mina vardagstankar som jag tänker när mina dagar ser ut sådär, att jag inte har något liv och att jag saknar vänner. Sedan underhåller jag mig ju faktiskt rätt bra ändå om jag tänker efter. Jag åker in till stan och shoppar, ibland själv, ibland med kompis (ja ser man på, jag har ju vänner). Jag tar promenader och utforskar min nya hemmiljö. Jag målar med akvarellfärger och gör husliga kollage. Jag åker in till stan för att fika eller picknicka med vänner. Jag åker över halva sthlm för att jobba på H&M. Jag kunde såklart ha fyllt dagarna med mer livsutforskande aktiviteter och jag får lite ångest över det närjag tänker på det men jag förstår bara inte var tiden tar vägen? Ångest, ångest, ångest. Vill ha en meningsfull vardag.

CIMG3620 by you.Det är nog dags att lyfta på den allt fetare röven och stänga av helvetesmaskinen som snor min framtid. JAg skyller härmed alla mina brister på datorn, jag är en knarkare och datorn är min drog, god natt!

Clattering hooves

Igår åkte jag till Slusken med tillsammans med vårens första dag och mötte upp Maria med vårkläder och vårhumör. Vi satt på en kajkant och tittade ut över Stockholm medan solen rodnade och gick därifrån. Kylan kom men vi håll tappert ut, det var vår.

CIMG3934 by you.Nu ska jag iväg till kulturhuset och titta på japanska fotografier med min vårvän. Snart tänker jag skriva om hur det är att inte ha någon helg, när den flyter ihop med vardagarna för att allt är likadant. Tycker det passar bra då jag snart ska få lite äkta härlig lundahelg inom kort.Men till dess, vi har vår i luften flickor! Var har ni er?

Prada goes desert


Du vet tavlan i familjen van der Woodsens vardagsrum från teve-serien Gossip Girl? Den där det står Prada Marfa 1837 MI på? Jag har alltid undrat var den kommer från, vad har den för historia? Häpnadsväckande nog är den tydligen en skylt som visar hur långt det är från NY till Pradabutiken utanför den lilla staden Marfa i Texas, USA. Butiken byggdes av de två vännerna Michael Elmgreen och Ingar Dragset mitt ute i öknen av Marfa Texas, med Pradas tillåtelse såklart. Prada har även donerat alla skor och väskor som finns i butiken. Butiken har dock nästan aldrig öppet, kanske inte är så konstigt med tanke på läget.

[prada4]

So it seems like Prada is taking a walk down the desert road after all. Xoxo Gossip Girl


Bilder lånade från:
supreme11 och worksonwhatever


Possess your heart

Läxan är färdig efter ett skype-samtal med Helly. Alltid kul att ha någon att konversera med när man kluddar. Läxan hette studera och kopiera och det är vad jag har försökt göra. Målningen nedan är min "kopia" av en av Erin Fetherstons plaggillustrationerJag är nöjd men ändå inte. Det är en detalj jag stör mig fruktansvärt på men jag vill inte säga vad det är för då kommer du också störa dig på det, om du inte redan gör det. Det har med kjolen att göra kan jag säga.

PS. bilden är som vanligt mycket finare irl pga att jag fotade bilden och då blir kontraster och ljus helt annorlunda.

Picturised

Regina sjunger om orca wales and owls och jag tänker börja på läxan efter maten som egentligen är gårdagens. De senaste dagarna har mitt finger klickat en hel del på avlösarknappen och samlat ihop en liten skara av vardagsskildringar.

CIMG3871 by you.

Hade picknick på vardagsrumsgolvet. Om inte våren kommer till mig får väl jag komma till våren. Det ser kanske gott ut men mina microbakade scones gick inte ens att hugga i med kniv. Stenscones.

katt by you.

Orättvist att inte jag ser ut sådär, vill också vara en cool kis med finaste pälsen. Min nya kompis som jag klappade utanför sörren och genom fönstret idag.

CIMG3827 by you.

På väg ifrån nordiska muséet med Julia.

CIMG3848 by you.

Nya brills, ny kedja och ny blus. Allt för ca 120:- tillsammans.

CIMG3849 by you.

Kort att skicka iväg eller behålla, nöjd med inköpet.

Sketch pad

- Game over
- Game is not over until I say it is
- Then have fun playing with yourself!   Blair & Chuck

Gårdagen spenderades söder om Folkungagatan (eller SoFo som jag väl borde säga nu när jag är stockholmare) för att lämna Pykkläder till Anna som ska göra en inventering och se hur mycket som har sålts och vad som är kvar. Vi tog var sin kopp chai på ett supermysigt café som jag inte vet namnet på men det ligger på Nytorget och man får ta med sig byrackan in. De har även uteservering mitt i vintern, med värmelampor och filtar. Vi hade superdupertrevligt och snackade om bl.a. utbildning och framtidsvissioner. Jag bad om att få läsa en uppsats som hon skrev på universitetet (kommer inte ihåg vad hennes kurs hette) som handlar om hur kulturen har påverkat modet och vice versa. Nu väntar jag alltså nyfiket på mejl med uppsatsinnehåll, det gör man inte varje dag, om man inte är lärare förstås.

Efter hundklappning och tasskakning gick Anna hem till sin obscent dyra lägenhet (ofrivilligt dyr ofc) och jag vandrade vidare till sthlm stadsmission och köpte en guldkedja och en prickig plus med marin/guld-knappar för 55:-. Därmed var dagen fulländad och jag åkte hem.

Bilder från tesörplandet:

CIMG3834 by you.

 

CIMG3842 by you.

 

CIMG3839 by you.

 

CIMG3838 by you.

 

CIMG3836 by you.

Annas bebis Winston

I remember when I lost my mind

Vård av sjukt barn, igen. Jag är uppriktigt förvånad över hur ofta småbarn är sjuka. Vill inte bli mer smittad än jag redan har lyckats bli, känner dock hur näsan rinner och kittlas och hur huvudet hänger nere i marken. Får inte bli sjuk igen, får bara inte.

Därför unnade jag mig vinäger och basilika från Maxi igår så att jag idag kunde göra en dunderpastasallad som kur och smaklöksretare.Sa jag förresten att jag köpte en senapsgul trenchcoat på Oasis häromdagen? Den är iaf så oerhört fin att det gör lite ont i hjärtat varje dag jag vaknar och ser ut i ett vinterland. Vill använda den nu ju. Och så vill jag till Paris, mer än någonsin. Har gjort en hel spellsta på spotify som heter Paris som jag lyssnar på och blir ännu ledsnare när jag vet att jag inte ska dit i påsk. Till sommaren kanske. Nej inte kanske, måste!

Nu ska jag snörvla vidare framför Gossip Girl och sedan bums is säng, xoxo!

Mask ticket

Igår var det jätteroligt på klubb Strand vid Hornstull. Det var tydligen mask-tema då man fick sig en liten vit plastmask när man gick in, rolig idé! Jag dansade som jag inte har gjort på två månader och njöt av en natt med vänner, vin och Stockholm by night. Har saknat att få skaka rumpa till annat än Bamsevisor och detta var en riktig bra vändpunkt.

Idag har jag och Julia gått på modeutställning på Nordiska muséet, den var sådär men det var kul att putta ner små 50-talstonåringar från pedistal och spela musik på en modestudents nytänkande kreation. Efter att ha varit lagom kultiverade gick vi längs kajen och tittade på solen och skärgårdsbåtar. Det ska jag åka varje dag i sommar, jag lovar.

Alice i underlandet fick avsluta Julias sthlm-vistelse med snygga 3Dbrillor. Filmen var bra och väldigt vacker och snygg. Kostym,  miljö och datoranimeringar var väldigt snyggt och välgjort, storyn har man dock hört innan känns det som.

Här ger jag all min ihålighet till dig:Nu somnar jag

The night takes over

If I'm not back in five minutes... wait longer. Ace Ventura, the pet detective

Nu ska killarna på bio med sin mamma, de ska se Spöket Laban och jag ska in till stan och sällskapa Maria och senare även Julia. Ikväll är det party som gäller och jag har satt på mig mitt bästa kalasbyxehumör så natten kommer att gå till historien! Förväntningarna är höga.

Nu ska jag byta om från barnpassaräckelkläder till något mer innerstadspassande. Ha det bäst, ha en fest!Babysitter

Har numera lookbook, är alltså medlem på lookbook.nu! Blev inbjuden efter att ha skickat ansökan, trodde det skulle vara omögligt att bli medlem så men ibland spelar de högre makterna en ett spratt. Så klicka på länken till vänster, eller här, och hypa mina bilder! Har bara laggt upp två än så länge, är ju fortfarande en bebis på lookbook. Man får tydligen inte heller lägga upp bilder hur snabbt som helst, måste vänta 6h mellan varje. Jag som har suttit och pysslat hela kvällen. Sitter i huset och vaktar sovande barn, vad är då bättre än att fixa lite bilder? Eftersom det är tre timmar kvar tills nästa bild som jag ska posta kan du få se den här, jag känner mig generös.

tulip by you.


Choclates and cigarettes

Sitter och gäspar i soffan. Julia sitter bredvid och smsar till ljudet av Angus & Julia Stones ljuva stämmor. Nu är jag en glad tjej med min Bentebent vid min sida. Vi inledde hennes sthlm-vistelse med utgång till Bonden på Bondegatan när hon kom av tåget vid 23.00 igårkväll, äntligen lite aktion och impuls i mitt annars så bajsfyllda liv. Nu ska vi nanna men innan dess ska du få se tårtan jag gjorde till Julle som försenad tjugoårspresent och som uppvärmning inför bion vi ska se på söndag, ja du gissade rätt, Alice i underlandet. Man måste ju följa strömmen.

CIMG3634 by you.CIMG3642 by you.

Bentebent och EskilssonCIMG3650 by you.


Inspiration

Sitter och gör läxan. Inte så svårt eller tråkigt, det finns ju läxor och så finn det läxor. Denna läxa går ut på att bli inspirerad av olika modeillustratörer och leta upp modeillustrationer som tilltalar en. Om några timmar sitter jag på Foulkuniversitetet och skissar för fulla muggar och inspirerade ögon, ska bli lajbans. Jag känner mig verkligen redo att börja exprimentera med olika stilar och lära mig att skapa finare illustrationer. Sitter just nu och tittar på Laura Laine och Amelie Hegardt, så jevla duktiga.

soffbord by you.

Mitt soffbord med diverse målarsaker, nagellack, akvarell, tusch. Måste städa.Nu måste jag nog sätta på patsavatten, är hungrig utan undantag. Har ätit gott nu när Linn var här och det var skitkul att träffa henne igen, var ju så länge sedan! Vi tog en SoFo-runda och försökte komma in i olika secondhandaffärer men de flesta var stängda på måndagar (?!) så då smsade jag Kajsa och frågade var hennes butik låg och hon kom och hämtade upp oss för att visa oss dit och släppte sedan av oss på ett supermysigt (men sthlm-prisigt) café, Lilla caféet på Söder och sedan svishade vi hemåt. Jag fyndade en superfin mintblå A-formad tunika med vit spetts utanpå, nöjd som en fisk i vattnet, eller som ett körsbär på glasstoppen.

Tiny

They say that you should help those who are smaller than you and you are the tiniest person I know. Citat av Homer Simpson.

Klockan är kvart över fyra och det är fortfarande ljust ute, ett mirakel! Eller kallas det vintersolstånd? Vem vet, nu ska jag vara hurtig och gå en promenix i snön och kylan.

Kanske blir det en tårtmakareftermiddag också? Linn fyller år snart och jag missar hennes fölsedag så på något sätt måste hon ju firas!

shh by you.

Men shh, det är en hemlis.


Sleepyhead

Mums säger jag bara! Har precis kommit hem från middag på Enskedes matbod (tror jag det hette) efter en trerättersmiddag med papi, Anakin, Matilda och Frans. Allt var på topp, både maten och sällskapet, så kvällen måste beskrivas med många superlativ. Nu är jag dock så trött att jag tror att jag svimmar (massor av barr har jag fått i min sko men i korgen finns bara en..?) så det blir bums pankaka till sängen och sedan blir det jobb till 13 imorgon med en massa kompislek efter det, först Maria och sedan kommer Linn och hälsar på, det ska bli väldigt, riktigt kul!

CIMG3605 by you.


Jobbade på H&M i Sickla idag, ligger två hållplatser bort typ, men jag satte mig på fel buss och kom till Slussen, blev 20 min försen. Grattis Mikaela. Så då var jag tvungen att köpa lite tröstpresenter efter 7-timmarspass. Blev två nagellack, en borste, en eyeeliner och ett rött läppstift. Pratade jag om hemmafrukänsla innan? Nej då. Sedan fick jag även ett helt underbart fat av P&A (mest A) som inflyttningspresent, isamma serie som mina burkar i köksfönstret. Vill inte ställa undan fatet, det är så fint. Kanske kan luta det mot något som väggprydnad?

Dreggla på du bara:

CIMG3601 by you.


Bad boys

Nu är jag väldigt ganska så trött. Idag vaknade nämligen kidsen sjuka, båda två, så jag har lekt pappa (bokstavligen, vi lekte mamma, pappa, barn) hela dagen från kvart i nio tills nu, förrutom en timme vid fyra. Snor, ögongegga och blöjtillbehör har torkats och mina händer är spruckna av torrhet. Men nog om jobbigheter vi lekte ju faktiskt cirkus också. Sedan blev jag ännu gladare när vi satt och bläddrade i en Polarn och pyret-katalog och skulle peka på vad vi tyckte var fint, och Jonas pekade ut två klänningar och ett par rosa byxor. Tänk vad fin du blir på dagis med den klänningen Jonas, sa jag. Aaah så sin ja blil då, sa han.

CIMG3571 by you.

Min muggtermos, gåva från mammi (den läcker dock, och blir kall efter en kvart, men tack ändå!), den röda bunken, Rutiga kokboken (nagelbitande läsning för stora och små kök) och min lilla duk som jag köpte på sthlms stadsmission, älskar den!

Jag har gjort två mogna inköp och investerat i en röd, jättefin, bunke och Den rutiga kokboken. Nu saknar jag bara en ugn så är mina hemmafruambitioner fulländade. Lögn, jag har inga ambitioner om att bli hemmafru så micron passar faktiskt alldeles utmärkt.

Fools rush in

Idag har jag lekt med Maria en kortis. Hon sällskapade mig på Coop och sedan lagade vi en minst sagt fräsig quinoasallad/gryta/panna, god var den i alla fall. Men Maria är ju hobbykock så det var självklart inga problem att slänga ihop.

Sedan hämtade jag något på dagis, typ barn, eller? Två stycken sådana här:

CIMG3537 by you.

Det är inte alls så farligt som det ser ut, väldigt mysigt väldigt ofta. Vi läste ur en sängkammarbok om u-båtar, husbåtar och polisbåtar. Skepp ohoj, kasta ut, dra i lä, pumpa läns!

CIMG3561 by you.

Lägg väl märke till den lilla stekaren som har gått på grund, tji fick han.

Nä nu ska jag iakta en annan slags överklass, utan skärgårdsbåtar och skepparkostymer, nämligen den på Upper East Side. Dags för Gossip Girl och varm choklad.

Reverse

I morse stod jag vid busshållplatsen, det snöade och isen frös under mina fötter. Jag hade bara två par strumpbyxor på benen då jag kände för kjol och detta faktum gjorde min morgon ännu isigare. Bussen kom till slut och mina ben tinade till en liten pöl framför det mjuka bussätet vilket jag hade intagit för resan. Blablablabla ... jag jobbade på H&M i Tyresö till 15.00, svishade snabbt in till Odenplan, köpte akvarellfärg och pensel, åt två dubbelmackor (men stillade inte hungern) och skissade med vattenfärg till 21.00. Sedan dess har jag röjt i huset, ätit flajd lajs (kinesiska, eller ska jag säga tiny pony?) och tittat på Scrubs och Amarican Idol.

Vill, innan jag somnar med tangenter i näsborrarna, visa dig detta:

QuentinVeronShow by you.

Inbjudan till Ida Pyks och Quentin Verons visning i Paris, synd att det inte är den franska huvudstaden jag lever i då. Superfin inbjudan dock! Annika, översätt till mig! Det lilla jag förstår är att man ska följa de målade nycklarna på marken under bron...

Put a sock in it

Efter förra inläggets lillgamla städkänsla tycker jag att det behövs lite uppfräshning, men man kan inte alltid få som man vill.

lookbooken copy by you.

Bilden som jag sickade till lookbook.nu för att fiska efter medlemskap, when you wish upon a star...

Sitter och äter en sen frukost (men vem försöker jag lura, för mig är den normaltid) och försöker lyssna på spotify, vet inte varför den hackar, har ändå två pluppar på internetstyrkan. Kanske är därför. Lyssnar på Scarlett Johansson och Pete Yorn och får in den rätta H&Mkänslan då Relator spelas friskt i alla deras butiker. Imorgon ska jag jobba i Tyresö, ska bli spännande. Jag slutar där 15.00 och sedan börjar min kurs 18.00 inne i stan. Någon stans däremellan ska jag även röja i huset en timme, får pussla.RSS 2.0