I smell the smelly smell of something that smells smelly

Jag sitter i odörerna av mina sura sockbeklädda fötter. Tände ett doftljus för att dölja stanken men det funkar mer som kompensator. Snart ska jag ta av mig strumporna och gå och lägga mig under mitt fejk-duntäcke från Hemtex. Jag ser fram emot stunden men är rädd att det inte kommer bli så ljuvligt som jag har tänkt mig då grannarna ovanför verkar möblera om varenda kväll fram till halv ett. Det dånar så att man inte kan höra vad man själv tänker. Nästan i alla fall. Plus att hen som bor där på morgonen går med klackar innomhus så att man vaknar och inte kan somna om. Plus att hen står upp och kissar så att det låter som om ett vattenfall bröt fram ovanför sängen. Snart är det dags för den trevliga men ack så bestämda lappen i brevlådan.
 
Tumblr_m6p7a5nvjl1qepf8yo1_400_large
 
Jag har förutom att lida av fotsvätt även kollat in Berghs arbetsprover för intagningar till höstterminen och nog bestämt mig för att söka. Det värsta som kan hända är att det inte händer något. Så, vad skulle du ändra på i Melodifestivalen?

Easy

Sitter med tut i örat och väntar på Tele2s kundtjänst. Helt otroligt vad lång tid det kan ta. Jag ringer dem för att kolla hur jag ska göra med mitt abonnemang då jag precis har köpt en IPHONE! Äntligen har jag en intelligent telefon! Min förra lur har jag haft sen 2008 så det är på tiden för en uppgradering.
 
Pratade med Annika om Gul & Blå jeans och letade sedan upp denna video:
 
 
Sicka brallor!

Sunday camp

Söndagskollo
 
Plats:
Sängen
 
Aktiviteter:
Lula-läsning
Sex And The City-visning
Lunch
Boka New York-resa
Kuddmys
 
133911788889571846_mpvy50y0_c_large

Bored to death

Sitter med huvudvärk och ömma fötter. "Sjuk?" undrar du, nej säger jag, bara en kväll efter en helt vanlig dag på jobbet. Jag har börjat märka att det SYNS att jag jobbar. Jag ser tröttare och mer sliten ut nu för tiden och jag gillar det inte. Därför laddar jag nu ner serien Bored to Death på tal om gillar. Jag såg två avsnitt när jag bodde i Paris och kommer inte ihåg varför jag inte fortsatte, det är en väldigt underhållande serie. Så nu ska jag täppa igen min trötthet och ensamhet med gammal kladdkaka och Jason Schwartzman.

Med lite tur känner jag mig så här imorgon.

Guide

Jag tycker så mycket om Nöjesguiden, de har väldigt många duktiga skribenter och krönikörer så jag prenumererar på deras nyhetsbrev. Idag läste jag en krönika av Maja Bredberg om Försvarsmaktens reklamer. Bra skrivet, utan att försvara försvarsmakten i sig trots att hon kritiserar personer som kritiserar försvarsmakten. Äsch, läs bara, den är bra. Jag är alldeles mosig i huvudet efter att ha legat och dragit mig i sängen till halv 11 och sen ätit långsam frukost framför TV:n. Måste älska ledighet.
 
Ffdf3967b83b5f24f32f99948481d061_large
 
 
PS. Har blivit smittad av Steffis kattbesatthet så kattbilder för att visa hur jag känner mig kommer nog inte bli en ovanlighet här. DS.
 

RSS 2.0