I don't do poems, poems do me

Jaha och nu då?

Hoho okej så ska jag inte säga, det bubblar i mig... jag är färdig med hemsidan! Den är uppladdad! Så jefvla gött! Samtidigt som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med min fritid nu (men oj vilket liv jag hade nyss då) så är det faktiskt inte riktigt sant, jag ska ju ha hemsidan i ett år till. Plus att jag nu kan ha en fritid! Har sagt nej till så mycket på senaste tiden känns det som! Eller i alla fall senaste veckan...Efter att precis ha rätt ut ett och annat missförstånd med luleå ska jag nu ta nåt att snaska på (tittar vindögt upp och säger "ett äpple!"). Men så länge mina vänner, gå in här: modigt.se, och gör det NU!

Fierce

Snart är den här! Hemsidan vi alla väntat på (det är bara att erkänna) kommer inom några timmar (iaf max några dagar) finnas ute på the world wide web! Ojojoj, jag sitter nästan och svättas, så rädd för att någonting kommer att gå fel! Redan nu kan du iofs gå in på modigt.se och upptäcka att den finns där, snart. Just det, det är det den heter, modigt.se, så håll utkik! Världens bästa (måste ju vara positiv) hemsida om mode för både tjtjer och killar! Haha vad många utropstecken det blev i det här inlägget, men det är det värt!

Tänk positivt!


Har inte denna positiva man varit i Lund och halat? Jag tror bestämt det.

Some I murder, some I let go

Jag vill inte säga det, med risk för att det skiter sig då, men nu går det  nog ganska bra med projektarbetet ändå. Ska vara klar på fredag, så då blir den publicerad, YAY! Ska bli sjukligt skönt att bli klar med allt, loggbok, projektrapport, sitta framför datorn och få ont i ryggen när solen skiner ute (för en gångs skull!). Det är ju riktigt tur att jag tycker det är skitkul att göra hemsida, annars hade jag nog laggt mig under sängen och väntat på att dammråttorna hittat mig så att jag hade fått nån att leka med där jag gömt mig på grund av saknad av någon ljus framtid som resultat av kasst betyg i hundrapoängskursen projektarbete. If you know what I'm saing.


För övrigt kom Annika hem från Nevers, Frankrike, med en FET Vogue Paris till mig.  Jag kan verkligen ingen franska, men vem behöver franska när det handlar om haut couture (hehe jag vet, ironiskt)? Jag kan sitta i timmar och bara frossa i de första hundra sidorna reklam, det är ju inte vilken reklam som helst om man säger så. Dessutom, som bilaga till Vogue, fick man en vogue för barn, Vogue Enfants. Jag blev nästan lite arg så söta alla småglin var! Fruktansvärt söta, och vackra (om man kan säga så om barn?). Skulle lätt para mig med vilken snubbe som helst om jag visste att resultatet skulle bli en sån där!

MenaceHohoho, galet snygga kläder alltså, jade inte bangat denna outfit. Det mesta är dock svinigt dyrt och av märken som D&B, Alexander Wang osv... däremot har jag gjort hela kolaget alldeles själv, stolt stolt! Med lite hjälp från polyvore dock...

Neek chic

Oh jag kollade på Marc Jacobs visning igen och upptäckte att alla låtar som spelas är grejt! Låter lite som Uffie, men såå mycket bättre! Upptäckte iom visningen Goldielocks låt Neek chic, sjukt bra! Ska också ladda ner låtar av M.I.A, bla paper planes (nästan favoritlåt just nu). DO IT!


Goldielocks är faktiskt 25% svensk, kommer annars från England, bästa dialekten där alltså!

Make up things

Idag hade jag bara en lektion, som vanligt på torsdagar alltså. Skillnaden var att skolan var bra mycket tommare idag än vad den brukar. Det var ju en kille som hotade med massaker på Spyken som svar på det som hände i Tyskland, i går kväll. Han blev häktad i morse och släppt senare på dagen efter att det kommit fram att det var hans kompis som hade skojat och laggt ut bild och skrivit på 4chan.org, "i hans namn". Ändå sjukt korkat att göra så, sjukt onödigt.

Efter lektionen pinnade jag in till stan och Make up store, där jag mötte systermodellen. Vi ska dock komma tillbaka imorgon, och få tips till fotograferingen jag ska ha den 20, eftersom make-up-tjejen hade det lite stressigt med någon leverans just idag. Hon är så himla rolig, man blir helt glad när man går därifrån! Hon påpekade att jag och Carolina har nästan likadan ögonfärg, bra för att. Såna människor borde det finnas fler av.

Nu måste jag nog knyta mig. Har druckit en kopp  av ett te som heter Kvällsro och som ska ha en lugnande effekt, eller i alla fall "harmoniska egenskaper". Gulligt värre!

Jelly beans

ASOS MATERNITY Embellished Strap Babydoll DressDen klänningen vill jag ha. Kanske kan sy själv? Hmm.. kan väl inte va så svårt. Älskar den bilden, helt somrig. Jag får Amsterdam-flashbacks, vet inte varför.


Vi har ingen lektion idag, eftersom samhällsläraren är sjuk. Däremot ska jag se Emil Jensen i aulan kl 13, och det ska bli skoj! Han är bra, och jag borde äta lunch i skolan. Kommer jag nog inte göra dock. Emil börjar om 40 min och alla har redan ätit så om jag vill äta i skolan får jag skynda mig som bara den och sen äta ensam i matsalen. Inte roligt det inte. Därför ska jag äta lunch hemma!

Fancy a snog?

Idag har jag inte varit ute på hela dagen. Klockan är nu tjugo över elva och jag ska gå och lägga mig. Jag måste skärpa mig! Vet inte hur många gånger jag har sagt det, men jag måste verkligen. Har prov på EU och nationalekonomi imorgon och jag har varit ledig hela dagen idag, ändå började jag inte plugga lite föränn klockan var tre, typ. Jag måste skaffa självdiciplin (sorgligt att jag måste skaffa istället för få mer). Grejen är att jag inte har tillräckligt med självdiciplin för att skaffa det...Haha något annat jag borde skaffa är en tröja med texten "Fancy a snog?"! Snyggt ju. Får nog göra den själv iofs...

RSS 2.0