Dirty Dancing


Dirty Dancing firar tjugoårs jubileum i år. Filmen som utspelar sig på 60-talet kom ut 1987 och jag älskar musiken, och filmen!

Dirty Dancing

Har du inte sett den så se den! Det är en riktigt mysig film och Patrick Swayze är sjukt het när han dansar!

Favoritlåtar från skivan:
♥Be my baby
♥Hungry eyes
♥Love is strange
♥(I've had) The time of my life

Patrick sjunger faktiskt låten "She's like the wind" alldeles själv. Alltså kan han både dansa och sjunga! Vilken kille ;)

Asos

Asos

Jag vill ha den här klänningen från asos det ända problemet är att den bara finns i storlek 12 och 14... hoppas det kommer komma in fler i mindre storlekar! Det är i och för sig svårt att köpa kläder på internet eftersom man inte kan prova dom först men det brukar ju finnas såna storleksguider.
Jag får leta vidare efter drömklänningen!
All for now ♥

Marc Jacobs

Marc Jacobs

Älskar Marc Jacobs! Den här outfiten är från den nya vårkollektionen, I lööv it. Det blåa på golvet nedanför catwalken är karameller! Gå in på Marcs Jacobs hemsida , marcjacobs.com, och se alla förberedelserna i ett filmklipp.

New

New

Köpte de här snyggingarna idag på Indiska. Jag tror att dom på bilden ska föreställa svarta men jag slog till på ett par bruna. Jag försökte hitta en snygg finklänning att ha på bröllop, studenter, konfirmationer och 50 års fester men det är klent med det... i alla fall en sådan som jag har tänkt mig :P. Däremot hittade jag en underbar mörkmarinblå klänning på asos men den finns bara kvar i storlekar över 12. Någon som har något bra tips på snygga klänningar?

Dress

Dress

Vad sägs om denna blåa skönhet? Gillar färgen och skurningen. Finns på TopShops hemsida om inte i svenska affärer :)

RSS 2.0