Stories

En fin-kul film på franska. Ja det är en reklamfilm för & other stories, men den är fin ändå, eller kanske just därför.
 
 

Pattern

Både igår och idag har det varit vårigt värre ute och jag känner bara för att cykla omkring med en fladdrande chiffon-kjol om benen, stråhatt på huvudet och med en picknickkorg på pakethållaren. Nu har jag ingen pakethållare eller stråhatt eller picknickkorg och det är lite för kallt för chiffonkjol fortfarande, men man kan låtsas att sommaren är här när man tittar på fina bilder.
 
 
 
Untitled | via Tumblr
 

Relatively

I helgen var jag i Skåne och kalasade med vänner och familj. Det var kul. 

Detta är monumentsparken.

Jag var på konsert på Mejeriet, The Boxer Rebellion spelade och jag och Linn lyssnade.
Min kusin och min syster tog selfie på släktkalas.

Och så åt vi tårtor i överflöd. 

See shell

Jag har dekorerat om lite på min gamla sekretär. Innan hade jag böcker ståendes där men det blev lite tråkigt. Nu bor där istället ett rådjur, en uggla, en kanin, en ananas och en snäcka. Vilken djurpark! 

Media

Jag satt och läste genom gamla inlägg från när jag precis hade flyttat till Paris här om dagen. Vad mycket intressantare bloggen var då tänker jag. Det betyder ju också att mitt liv verkade intressantare då eftersom att bloggen speglar mitt liv, lite. Det är dock mycket lättare att få saker att verka intressanta och fina om man bloggar från Paris. Jag har det faktiskt väldigt bra i Stockholm och är mer än nöjd med tillvaron när jag leker med vänner, går i skolan och kalasar runt.
 
Igår skulle jag träffa min parisare Desirée men hon svarade inte på mina sms så jag satt hemma, färdigsminkad och butter alldeles ensam. Till slut gav jag upp och vände på kvällen, bytte om till pyjamasbyxor, lassade upp glass och kollade på första avsnittet, andra säsongen av Twin Peaks. Ganska bra vändning tycker jag!
 
Jag köpte ett nytt läppstift från MAC här om dagen, med hjälp av sminkgurun Elin. Det heter Media och är plommonfärgat, matchade glassen bra!
 

RSS 2.0