Unique

Sitter och snörvlar och försöker att låta bli att hosta ner hela datorskärmen med slem. Mysigt va? Jag tror att det är allt festande som kommer ikapp mig. Förra veckan var helt galet rolig, går inte riktigt att beskriva. Först svishade jag runt på olika studenter skojade till det, sen var det min tur och den dagen måste jag nog säga att den var en av de roligaste dagarna i mitt liv, helt klart! Jag fick till och med prata med Nina (den du), dock måste jag nog be lite om ursäkt för jag tror att jag var lite, hrm, överlycklig? Kommer alltså inte riktigt ihåg vad vi snackade om men det var skoj iaf!


Bilden är lånad (hähä snarare snodd) av Malles fejsbook, så fin!

Dagen efter studenten var inte den roligaste då jag cyklade hem från tegnérs tidigt på morgonen i ösregn och stormvind. Det visade sig att regnjackan jag hade på mig inte alls var vattentät, inte coolt. Så jag var trött som ett djur, påbörjade min förkylning och allt annat skoj som känns dagen efter. Det bev dock två studenter till på kvällen sen men det var lagom sent så jag hade hunnit piggna till.

Den festliga veckan avslutades med 50års-fest för pappi, vilket va riktigt roligt, nog den roligaste femtifesten jag varit på faktiskt. Sen dess har jag försökt sova och snyta mig. Sov i och för sig över hos Julia igår vilket nog inte var det bästa... men skoj var det!

Nu ska jag nog spela sims 3, för första gången (förmodligen någon av de sista också), spännande!

Bohemian

Har precis ätit fisk. Det kräver en söt efterrätt, eller hur? Jag satt och kollade gotterecept på arlas hemsida och såg den underbaraset muffinsen någonsin! Eller i alla fall på länge. En chokladmuffin med typ vaniljglasyrfyllning, det blev lite kom-och-hjälp-mig-jag-drägglar-ner-hela-soffan-känsla på den! Måste bakas nån dag... sen kom jag och tänka på Ben & Jerrys bohemian raspberry ice cream, inte för att jag är galet frälst när det gäller B&J (lite överdrivet hypad glass med tanke på priset) men den smaken är ganska så fabulous och hade inte suttit helt fel.

Fyllda chokladmuffins  VS.


Så grundat på mina söta behov ska jag nu äta några domedagsbär (jordgubbar) med glass, riven choklad och hemmagjord chokladsås till! Så det så!

Anything goes

Kort uppdatering:

♥ dokumentär om stadsparken klar
♥ sista skolinlämningen någonsin (!) avklarad
♥ MVG för modigt.se
♥ balklänningspanikångestdampanfall slut
♥ BALEN överlevdes, och mer än så (dock inte mina fötter)
♥ studentklänning har kommit

Lullaby

Nä det här går verkligen inte för sig! Är fortfarande vaken, alldeles för sent. Julia är i behov, liksom Fredrik, och vad gör man inte för vännerna.

Men det jag syftade på mest var mitt sömniga bslut av musik. Baby of mine från Dumbo, sämsta gonattvisan, man blir ju bara sorgsen, speciellt med den videon. Så himla fin. Ujujuj.

Godnatt.


Speak up

Kära dagbok, idag hängde jag på Fejsbook, coolaste stället att softa på. Måste dock adda fler vänner, mina 600 räcker inte riktigt till. Har skapat ett album med foton på mina vänner, men mest snygga och spexiga på mig själv.


9:54pmJulia

vad äter du för kex?

9:54pmMikaela

nä jag äter twix och så spillde jag hela kexdelen äver tangentbordet...var tvungen att hämta damsugaren

lalala

9:54pmJulia
hahahaha

lide dammsugaren

haha du skrev damsugaren, fan va kul:P

9:55pmMikaela

jaaaa men det kom ju under tangenterna :O:O

hahahahaha menar damm!RSS 2.0