Drop out

Har nu, eller snarare för tre dagar sedan, hoppat av min kurs på Lunds universitet. Resten av terminen kommer alltså inte spenderas bakom högar av kurslitteratur, i stora hörsalar eller vid dyra studentkafféer. Bara possitiva aspekter! Resten av året kommer därför förhoppningsvis spenderas bakom H&M:s kassor så att jag får cash. Då inte genom rån utan genom jobb som H&M:are.

Igår var det nation, det var roligt men på torsdag blir det roligare, då är det jobb på Lunds som gäller! I förrgår jobbade jag på Gustavs och stod upp sex timmar i rad, kanske låter som en barnlek men jag är dock inte van vid sådana typer av lekar, pust. Det hela förvärrades, eller förbättrades (humöret förbättrades), av att Felicia hade lite inflyttningsparty i sin nya lägenhet vid Hilton. Absolut inte en förvärring faktiskt, jag bara ljög, men min hunger förvärrades och det känns som att jag har varit konstant hungrig den senaste veckan, kan inte få nog av mat!

Idas linnen med texten "I'm a model, blogger, designer etc. am working on my new album too". I bakgrunden syns Toras blomstriga hårspännen. Foto Ida Pyk

Dessutom sprang jag in i ingen mindre än Ida Pyk på väg till broren härom dagen. Jättejättekul och sjukt udda. Hon var tydligen i Malmö för en dag och precis då råkar vi vara på samma ställe, coolt. Hon var där för att hennes kläder ska säljas på Tjallamalla vid Davidshall nu, eller de finns ju där redan för hon skulle lämna dem när vi sågs. Så skoj! Måste kolla in hur de ser ut i skånemiljö ju. Såg på bilderna från hennes malmödag på hennes blogg att min kära vän Toras huvudbonader, eller blomsterarrangemang låg på borden på Tjallamalla också. Jag ska få köpa ett sånt för kompispris, de är väldigt fina.


Rush blush

Har precis läst genom en massa inlägg från förra och förrförra året, intressant minst sagt. För exakt ett år sen så var jag en förvirrad liten flicka med för många tankar om ovärdiga personer. För två år sedan hade jag inga tankar och idag, hmm, jag tänker men lever ändå kan man väl säga. Analyserar lagom mycket och inte så att något går sönder. Priset för årets flum går till Mikaela baserat på föregående stycke.


Om en timme ska jag till Linn för att äta sushi och thaimat och sen ska jag pinna vidare till Maria och förfest. Efter pepptalk, rumpskakning och vilda vänner som gör roliga saker tillsammans ska jag ut på ÖG:s och slå klackarna i taket. Kvällen kommer bli fantastisk och jag kommer vara glad och fri som en fågel!

PS. har hittat en hel drös med finfina saker från forever21 som jag vill köpa. Allt tillsammans kostar 474kr, jag tackar USA för deras pinsamt låga valuta (just nu 6,88).

Bullet point

Sitter och tittar ut ur mitt sovrumsfönster. Blev så glad när jag såg en liten rödhake trippa förbi, finaste fågeln i trädgården. Det hänger frostbitna rosor framför fönstret och jag blir lite ledsen när jag ser en hel klase med sprängfärdiga knoppar som aldrig kommer slå ut. Dom har blivit vilseledda. Dagen är ung och fin och sådär krispigt klar som den ska vara i oktober. Om en halvtimme ska jag på yoga med Julia, kanske är därför jag känner för att tänka fina naturtankar, för att komma in i rätt stämning.

Nä nu får det vara slut på det roliga, ska hinna äta och hämta och byta och cykla. God natt!

Förvirringen är total.

Nine


Skummaste videon men fin låt

Cookie

WOHOO! Jag har vunnit ett presentkort på Meloa, världens finaste affär med sötaste sakerna. Det är omöjligt att gå in där när man är pank, en riktig fälla. Därför är det nu bra att jag kan få utlopp för mina pryldrömmar utan större inverkan på ekonomin. Jippiie! Blev jätteförvånad och jätteglad. Är dock lite för trött för att skriva mer nu så därför lämnar jag över ordet till Meloa!


Bilden som Linnea hjälpte mig med till fototävlingen. Man skulle fota sig själv med saker som man köpt från Meloa, så här blev resultatet. Klänningen är lite bekant va? Mössan är den famösa från hufvudstaden.

Sway

Gårdagen, eller snarare gårnatten, var verkligen omskakande för efterdagen, alltså idag. Var på tjänstemannafest på LN, vilket var fett och skitkul med en stor mängd gratis dricka, potatismos och piggelin. Heter dock numera Mikaelak. Jag var inte bäst igår, om man säger så. Har dåligt samvete idag men jag borde inte må jättedåligt då jag inte gjorde något som jag inte får göra. Försöker skylla på vinets närvaro men orsaken till att jag gjorde det jag gjorde är nog frånvaron av något annat. Komplicerat.

Temat för tjänstemannafesten var Suntrip, sällskapsresan. Jag hade på mig min rosa tennisskärm.

Tackfesten i förrgår var dock väldigt rolig! Inga snedsteg (vill dock inte kalla det för snedsteg) då inte. Vi lekte shit/chat på förfesten och sen lekte vi stureplan på penthouse. Det hela slutade på Lidingö med Stig-Helmerutstyrsel och danska pojkar. Jag lärde mig ett partytrick, att öppna en ölflaska med en annan flaska, coolt. Lekte lite med garderoben också. Det hela var i alla fall toppen och jag som hade tänkt gå hem med Maria vi ett och inte dricka så mycket kom hem halv fyra och vaknade fortfarande tipsy vid åtta nästa morgon. Jag skulle jobba fyra timmar senare, men det gick. Vill passa på att tacka Julia, Helly och Linnea för matstödet, mina fina flickor.


Fatpool

Idag vaknade jag med två påsar under ögonen. Då kanske du tänker, jaha men det har väl alla när de vaknar efter en natts festande, men sådana här påsar har jag ALDRIG haft i hela mitt liv innan. Mitt vänstra öga är värst, när jag tittar ner så känns det som om jag stänger ögat. Inte coolt. Jag befarar att det är på grund av min insmorning av hudkräm i ansiktet igår som gjorde sitt, jag änvände en parfymerad hudkräm. Jag ska aldrig mer smörja in huden under ögonen, aldrig. Känner mig lite som Quasimodo.

Gårdagen hade kunnat vara bättre då jag partypoopade rejält genom att bete mig som jävligt gnällig och jobbig tjej. För mer detaljer, fråga.


Har annars jobbat fem gånger denna vecka vilket är grejt, pengar rullar in som de ska. Missade dock en föreläsning för att jag kollade på mitt jobbschema istället för MKVschema. Just det! Jag jobbade på Lunds också, riktigt roligt faktiskt. Tack Maria! Blev 11 kr rikare, fick göra en massa coola drinkar, lyssnade på en efterbliven brat som upprepad gånger använde uttrycket "what the fuck liksom", klämde en killes finger i dörren och fick blåsa, pillade på Chanelväskor och en massa annat skoj!

Snart kommer Berty och flyttar in piano, då ska vi kramas. Och som han säger, puss på rumpan!

Great dinner with coke

Har varit på föreläsning mellan 8-10 idag, en ny delkurs har börjat och vi börjar 8.00 varje föreläsning. Då gillar man att studentspexigheter som akademisk kvart existerar. Har lite beslutsångest/förvirring om plugget. Jag skulle kunna plugga och klara alla tentor men då ha mindre tid till att tex jobba och ta körkort. Vet inte om jag vill plugga än, har precis tagit studenten från allt plugg för tusan. Men det löser sig väl, får fortsätta att gå på föreläsningarna och jobba de andra dagarna.

Efter föreläsningen så träffade jag Helena och vi gick i samlad trupp till stadsbiblioteket då 50% av oss skulle plugga. Jag hörde till den ostuderande delen av vår duo så därför slutade jag med Andy Warhols dagbok i knät. Intressant läsning faktiskt, dock inget som jag skulle sträckläsa, den är fet. Fick reda på att han åt jul-kalkon med Mick Jagger och även att han fixade coke med John Lennon. Fett ös medvetslös.


Då min plånbok är full av tomhet och vi båda (jag och Helena, inta jag och Andy) var hungriga som små fågelungar så bestämde vi att Helly köper sushi på Sushi2Go (där ytterdörre btw var trasig så vi fick gå in köksingången vilket kändes väldigt sneaky; att vara back stage och se sushimästaren stå och rulla för fulla muggar) och sen åkte vi hem till mig och min kylskåpskalla spagetti och köttfärsås och festade loss i solen. Mycket nöje.

Resten av dagen har, sorgligt (se förra inlägget) nog spenderats framför datorn, The City och The Hills, båda senaste säsongerna. Nu ska jag duscha och sen väntar marängsviss hos Olivia.

RSS 2.0