Think of all the things I've missed

Julen är slut och snart är det ett nytt år. Bra att kunna diktera fakta. Annat fakta är att jag saknar Paris och att Lund är otroligt blött. Hur kan det bli pölar på trottoaren utan regn? Bara undrar.


Så där ska jag se ut när jag inleder det nya året. Fast med brunare och längre hår förstås, och mindre päls, men i stora drag. Hade jag tänkt.


Un jour

Dagen före dagen...

Tumblr_lq1y0jirbk1qko53io1_500_large


Sen är det julafton och jag är i lilla Lund och insuper julkänslan så mycket det bara går. Det var som att jag julpyntade mitt liv genom att komma hit igen. Från ett blinkande blått Paris med tacky karuseller till julkransar, hyacinter och äggkartongstomtar. Jag tror att mysigt är ordet jag letar efter.

Padam

Sitter och lyssnar på pampig deppmusik (tänk U2 och Band of horses) och tänker på att jag om nästan exakt en vecka befinner mig i lilla pluttful-Lund igen. "Varför?" tänker du och jag vet faktiskt inte själv just nu. Vill inte lämna Paris och alla personer som stannar kvar. Just nu känner jag mig korkad som åker och förstår ingenting alls men jag tror att jag kommer fatta när jag väl är hemma igen. För det är ändå hem jag kommer.
PS. Så här ser min Hejdå Paris-spellista på Spotify ut än så länge. Höj volymen så att du inte hör någonting annat och dra ner ögonlocken. Den är ostig, men bra.

Pills

Nu är jag förkyld. Rummisen var sjuk förra veckan så det var nästan väntat men kul är det inte. Har hela huvudet fullt med snor som bara vill ut. Därför köpte jag vitaminbrustabletter igår och dem är förvånandsvärt goda, smakar apelsinläsk. Förundras fortfarande över franska läkemedel alltså.

Tumblr_lgctw3x1f21qbv4sdo1_500_large

Nu är det mindre än en vecka kvar på jobbet på American Apparel och jag tycker att det går så långsamt. Trodde det skulle vara tvärt om när jag väl såg ljuset i tunneln, att jag skulle njuta av att jobba då det var mina sista svettiga timmar men icke. Samtidigt är jag fylld av en väldigt konstig känsla. Jag längtar hem så hemskt mycket men blir ledsen när jag tänker på att inte vara här. Det är konstigt att avsluta kapitel.

Vive le vent

Firar adventsöndagarna hos kusinen vid Champs Elysées med pepparkakor, clementiner och svensk julmusik som upptrappning innan den svenska hemkomsten och perfekt bakishäng. Julmusik på franska är dock också roligt.


Volé

Igårkväll blev jag rånad. I min lägenhet här i Paris. När jag var ensam hemma i fåtöljen. Nu är det fan dags att flytta hem.

Tumblr_leo02cnmfx1qg5z17o1_500_large

Jag är oskadd men chockad. (Det är inte jag på bilden)


RSS 2.0