Webb

Halloj! Idag var jag ledig, mycket nöje!

Var i staden med Linn och åt brunch, tittade på fina saker och fick ny frisyr.

Imorgon är det drama som gäller hela dagen, ska bli spännande, första gången för i år. Fler nya kurser jag läser nu är webbdesign och rörlig bild. Båda två är svinkuliga! Webbdesign är lite knepigt men jag tror jag fixar det. Rörlig bild är bara jättekul! Har fått första uppgiften redan, en kortfilm på ca 2 min ska göras. Ska bli roligt att spela in, om den blir bra lägger vi nog upp den på youtube :)

Rainman

Regnet det bara öser ner...

Skulle egentligen till Malin och dricka drinkar och mysa, orkade inte cykla iväg pga regnet, det har verkligen öst ner hela dagen.

Kom hem från Petter för några timmar sedan, han konfirmerades idag! Grattis! Eller vad man säger. Han hade haft fett kul på lägret, sportläger. Nina ringde och snackade med honom från USA, han blidde glad :)

Nu ska jag se "Bert den sista oskulden" med min "syster" , Annika står bredvid och får ångest över hur mycket det finns kvar att göra på huset, så vi får väl se om videon funkar. Hoppas.


Fishfood

Idag är det fredag. Det brukar ju innebära skola, men min klass är lycklig eftersom vi bara har en lektion idag och vår lärare inte kunde vara där- alltså nada escuela!

En ledig fredag kräver en dag på Nova (om det hade varit fint väder hade det väl blivit stranden...) och sedan Malmö Festivalen!


I've got soul but I'm not a soldier

Älskar den här reklamen, låter sjukt men den är bara så rätt!

Nike

Dear Bill

Igår kom jag hem från Europas partystad numero uno, Berlin. Det var riktigt skojigt, bodde på Generator Hostel med mina sex kompisar. Väldigt fräsht hostel för att var så billigt, typ 100:- / natt och så fick vi frulle också, nice liksom.

Vi var på en gaybar, The Rose, som var inklätt helt i rosa ludd, vi åt indiskt, luktade rök, shoppade onödigheter, och nödvändigheter, snackade scottska, drack fruktiga drinkar, hade jevligt roligt helt enkelt!


Ett av ställena vi var på var klubben Weekend, tolfte våningen i mitten av Berlin, cool.

Fall

Vill bara meddela att bikinifallt gick finfint! Så nu använder jag den flitigt, när solen kallar till stranden.


RSS 2.0