Bouncer

Saft, saft, hallonsaft, bättre saft har ingen haft.

Ja nu du, nu har jag hittat tyg till min balklänning!(!!!) Och det är så fint så att jag nästan smäller av! Ett tunt pollyestertyg i ljus, ljus grön. Det ska vara mycket tyg. Väldigt mycket tyg. Så att kjolen faller snyggt och blir lite puffig. Det är så kul med balklänningar!

Nu måste jag pysa, ska till Gräddhyllan med England-Julia om tjugo minuter, shit! Skynda, skynda.

Ses på mejeriet ikväll, ha det bäst, ha en fest!

Dusk

Nu har jag börjat skriva på en artikel om vampyrtrenden som fortfarande sitter i sen i höstas. Börjat skissa påen illustration också, hm, jaa. Och så har jag promenixat i min ensamhet för att hämta smutstvätt som jag ska tvätta snart. Sjukligt ointressant.

Men imorgon ska jag förlja trenden och gå och se Twilight med Helena och Julia! Vi lär vara ganska ensamma i salongen, alla som har velat se den har väl redan sett den.

Haha just det, jag och min andra hälft skulle ju mysfika på Gräddhyllan igår. Så vi möttes vid Grand och pinnade över till gräddis. Väl där visar det sig att de alltid har tjugoårsgräns efter kl 18.00, sjukt löjligt, vi som hade med oss legg och allt. Så vi chansar på att något annat café har öppet längre än till tio eftersom klockan var tjugo i när vi blev utslängda. Vi går till Ariman och jag vill verkligen inte gå in där eftersom jag tycker att det är snuskigt (fördomar) och att alla som är där är så himla "speciella" och coola, eftersom de hänger på just där. Men vi går in ändå (hade inget alternativ) och ser att det för ovanlighetens skull är helt fullt. Bajs tänker vi (inte jag så mycket) och vandrar vidare genom staden, som var full av partyprissar med killers eller kavaj. Till slut köper vi godis på Hemmakväll och smiter in på SF Royal. Där sätter vi oss i en soffa och låtsas att vi just sett filmen som alla är på väg från. Många biobesökare och godisbitar senare är det bara jag, Julia, godispapper och en kille i biouniform kvar. Det var väldigt trevligt, och fnissigt, och klibbigt och vi kom inte hem förrän 00.15.

Allt blir vad man gör det till!


Medallion

Sitter och lyssnar på Best of Simon & Garfunkel, tittar på när Annika och Peter kokar potatis och pimplar vin. Vi ska äta fyllda spättafiléer med musselsås, och jag är så hungrig! Min mage kurrar av besvikelse och mitt huvud snurrar av näringsbrist. Ojojoj. Ont i halsen har jag också. Ensam är jag också, Annika lämnade precis köket.

Paprikafylld spätta med korianderolja och linssallad
Jag tror att jag har tappat det lite. Greppet. Men jag vet inte om vad jag har tappat det, greppet alltså. Nä nu leker jag, jag har inte tappat något, förutom mitt humör. Varför ljuger jag? Jag har inte tappat humöret. Vill väl att det ska låta bra.

Det är klubb på mejeriet ikväll, tjugogräns. Jag tror inte det blir nåt, kollektivet mikaelaochjulia är inte så pigga, och 50% är förkylda, Julia. Majoriteten röstar nog mot. Det blir kanske kladdis i micron och film. Eller fniss. Ja fniss vill jag ha faktiskt. Ska ringa Julia.
Faktiskt inte alls det jag ska äta, förutom fisken då.


Cause I'm a paper chaser

Vad är en bal på slottet ...

Jag är väldigt inne på balklänningar just nu. Sigrid köpte tyg till sin klänning i söndags för 500:- på stoff & stil i Malmö och eftersom hon vill ha ungefär likadan kjol på sin klänning som jag så hoppas jag på att mitt matreal inte blir dyrare än hennes. I torsdags lämnade jag en skiss till Malles moster på hur jag vill att klänningen ska se ut, men nu har jag ändrat mig... får se hur det slutar.

 Dior runt 1950


P.S Sverige vann.

Mint blush

Idag var det Hallå skola! och dagen började så fint den kunde med sovmorgon till 8.30 eftersom vi inte började förrän 11.30 vilket innebar frulle med Julle! Vi drack latte och lingonte och pratade om vad vi vill bli när vi blir stora och om våra små ekonomihöjande barn. För utan mitt lilla barn hade jag inte haft råd att sitta där och mysa, jag blev trots allt 360:- rikare igår. Tack Fredriks föräldrar!

Carolina är inte längre en fri kvinna. Nu är det räls som gäller, i minst ett år. Men inte var stackaren deppig för det, det enda hon fick panik för var att hon inte längre kunde vissla, vilket hon så småningom listade ut. Vi får väl se hur det är i morgon säger jag! Om hon inte lyder i fortsättningen kan man alltid hota med att slå henne på munnen.

Förresten, kolla in Anna Suis hemmsida, it made my day.


Love my bones

Gott nytt år allihopa everybody! Nytt år betyder ju egentligen inte något, fysiskt sätt. Ingenting förändras bara för att det plötsligt blir den första januari. Däremot kan man låtsas att allt börjar om på nytt, att man får en ny chans och att det nya året innebär en massa nya förändringar. Jag gillar att låtsas. Så därför har jag redan varit ute och sprungit, inte en men TVÅ gånger. Alltså har mitt nya år redan inneburit fysiska förändringar. Däremot är mina tankar de samma. Jag är fortfarande glad, nyfiken, förvirrad, hoppfull, fnittrig eller ledsen för samma saker som 2008. Det kräver förändring!

Således, ny fysik kräver nya tankegångar!

P.S http://www.expressen.se/nyheter/1.791709/ann-levde-med-binnikemask-i-tio-ar, ajaj. D.S

RSS 2.0