Feast!

Ojojojoj! Nu sitter jag på hässleholms stadsbibliotek och skriver ut min siest! biljett, glömde nämligen den hemma. Haha, det var två söta tanter som hjälpte mig att hitta hit, så snälla! Tack till er! Nu ska jag ringa Linn och möta henne någon stans, förmodligen på stationen, och sedan gå till SIESTA! Peppen är stark!

famoulicious

haha kolla in hemköps hemsida, matildas recept är coolast eftersom hon är vegetarian, och jag känner henne :D så söt!

Matilda & Sofie

Bricks

Tillägnad den som känner sig träffad:

Hate is a strong word
But I really really really don't like you
Now that it's over
I don't even know what I liked about you
Brought you around
And you just brought me down.
Hate is a strong word.
But I really really really don't like you.för nu känner jag mig verkligen bajs...

...om du vill höra låten så är det plain white t's.

Cut it

Ojojojojoj, vilken knasdag! Det började med att min tandställning åkte av (YAYH!), känns så otroligt konstigt i munnen nu. Lent, mjukt, bedövat, tomt, underbart! Det sjuka var att nästan ingen märkte att den var putsväck (Julia såg!) , trots mitt gigantiska leende. Men när jag pekade på tänderna blev det många kramar.

Vid lunsch var det falukorv och pasta (pasta liksom, till korv, hur?). Det var fantastiskt att kunna äta utan att ränsa tandställningen varannan tugga. Min lunsch slutade dock i mitt knä. Mindre fantastiskt. Hur kan man tappa kontrollen så totalt? Jag kommer inte ihåg vad jag hade sagt som gjorde att jag förtjänade ketchupkorviga kläder. Någon hade enorm PMS, man gör inte så, om någon inte ber om det. Om jag inte minns fel så sa jag aldrig "Snälla, kasta lite vatten på mig, och när du ändå håller på, varför inte min lunsch?". Nä, usch.


Pea cock

Att skriva en vetenskaplig uppsats. Om modet under tjugotalet. Hur låter det? Jag får blandade känslor. Roligt med tjugotalsmode, tråkigt med vetenskaplig uppsats. Tillsammans blir det måttligt roligt men intressant.

Jag försöker underhålla mig själv men jag tycker att min bror lyckas bättre med det. Han satte ett blått plåster, som luktar jenkatuggummi på mils avstånd, på min rygg. Det ska tydligen ha en smärtstillande efekt, som tigerbalsam ungefär. Vet inte det, jag. Men gott luktar det.

You know

Har precis tittat på den oscarsbelönade Juno. En trevlig prick faktiskt, jag hade typ tåren i ögat, trots saknaden av sorgliga moment. Som det kan gå.

You know


Mycket annat har hänt idag också. Jag/ vi spelade upp vår gatuteater på Gustav Adolfs torg i Malmoe. Det gick riktigt jävla piss dåligt. Ungefär. Och dessutom spelade vi bara upp den en gång, även om alla tillsammans i gruppen hade bestämt att spela upp den minst två gånger, MINST! Gosh vad sur jag blev. Det kommer ju inte att komma något bättre tillfälle att göra den igen. Det verkar som om några inte är särskilt intresserade av teater, i alla fall inte att spela teater, eller till och med kanske grupparbeten. Känn bitterheten flöda.

I cry if I want to

Carolina fyllde år i lördags, trevligt, trevligt. Häh, eller nä, hon sa att jag förstörde hennes födelsedag och var sur på mig typ hela dagen, förutom det, trevligt. Av mig fick hon ett kort som jag hade ritat själv. Jätte fint faktiskt, tog typ tio minuter att göra. Ok, på kortet stod det att jag bjuder på en tripp till Malmö och fika. Det är väl en fin present?

På söndagen kom hela tjocka släkten och Fille visade sin hemliga tatuering :O. En sån liten galning alltså.. jag säger då det. Gosh vad jag älskar mina vitaminkusiner! Så finfina!

Idag lämnade jag, Julia och Agnes in vår holländska tidning "Algemene Dagblad" som handlar om barocken. Jag skötte layouten, ganska snygg tillslut. Julle hade skrivit om den sexigaste mannen i trikåer, Ludvig XIV. Mums.
Det är fortfarande problematiskt med Julia och en viss Rafael. Jobbig stämning som vi jobbar för att bryta. Han är omogen och feg! Så det så. Men väldigt söt. Fast Julia är sötare!

RSS 2.0