bartalomeus

Ååh, slå mig hårt med en klubba! Varför har inte jag Mischa Bartons garderob? Gosh... det är oerhört frustrerande. Jag får väl bli känd filmis och tjäna fett med cash jag med! Är ju på god väg, går ju estetisk drama :P

ASOS Premium Scalloped Hem Sequin Dress

SÅÅ vackert... såå orättvist...


Barock

Oh my! Min lärare är seriöst sjuk i huvudet! Ok, det var ju inget nytt, men hon är verkligen naiv!. Hur kan tro att vi ska klara av att skriva FEM sidor om hur politiska åsokter och filosofi under barocken påverkade konstartena, "redogör för idéhistoriens betydelse för konstarterna"?! Du hör ju själv, helt sjukt... ingen fattar någonting och nu har hon placerat ut oss i olika datasalar för att vi ska skriva det här jevlans arbetet. Bajs. Vi kan ju inte fråga henne om vi behöver hjälp, vi vet ju inte ens var hon är! Har säkert satt sig någonstans och smuttar på en varm kopp kaffe. Det brukar hon göra. Käns det som i alla fall. Det är ju ingen som jobbar med det vi ska heller. Alla sitter typ och söker roliga bilder å google, som Petra. Hon skriver in ens namn och ser vilken bild som kommer först -- ingenting att göra eller? Haha, det är litta kul faktiskt. Nu håller de på att titta på något gigantiskt slott, ser ut som disney world slottet men lite mindre rosa och ljusblått.


Neuschwanstein Castle

horror

Det stormar ute, alltså riktigt mycket. Jag skulle cykla till min pappa och jag höll på att blåsa bort, eller i alla fall omkull. Men det är mysigt med storm, om man är inomhus.

Jag och mama var i Lomma och hämtade mat på Fiskaboden. Sååå gott! Riktigt gott, laxtalrik. Räkor, varmrökt lax, potatissallad och någon svingod sås. Jag övningskörde dit till och med. Kände stormen dra i bilen lite..näh, men det såg ut som det.

Nu ska jag äta popcorn och mysa i stormen, bye!

birdy num num

Jag skakade, hela min kropp skakade. Mina ben var helt svaga, och detta var inte på grund av kärlek ellr rädsla, utan ilska. Jag blev så fruktansvärt arg!

I förrgår var jag och min mamma ute och övningskörde och när vi kom hem parkerade jag vår bil på parkeringen. Min mamma går in i huset i förväg och jag låser bilen. När jag precis ska öppna dörren hem, ser jag hur en fågel flyg-trillar ner från ett träd. Jag ser också hur en gevärspipa dras in från ett fönster på vid gavel några hus bort. Jag säger till min mamma att det var någon som skjöt ner en fågel så hon går bort mot huset och då stänger killarna, som sköt fågeln, fönstret. Min mamma går tillbaka och säger att fågeln var stendöd. Jag blir så oerhört arg, upprörd. Hur fan kan man skjuta en oskyldig liten fågel? Hur kan man skjuta någonting överhuvudtaget för den delen? Det är bara korkat och fegt! Jag gick bort till fönstret, där det hade skjutits ifrån (andra våningen) och tittade, rakt in i fönstret. Jag stod där i nästan en kvart och bara såg förbannad ut, då ringde min mamma polisen och anmälde mördarna. Jag gick tillbaka hem för att förklara för polisen vad jag hade sett. När jag har lagt på luren ser jag hur en av killarna som skjöt går ut ur huset, tar upp den döda fågeln och springer iväg med den för att "gömma" den. Jag tar på mig skor och går ut för att möta honom på väg tillbaka. När han kommer närmre mig säger jag ungefär: Är du nöjd nu, när du har dödat en fågel? Va? Hur dum får man bli? Du vet att du dödade en fågel, en levnde varelse. Du är en mördare, en mördare!  och han säger typ att han inte har dödat nån fågel och att han inte fattar vad jag snackar om, irriterad. Jag fortsätter att vara arg men går hem sen när hans brorsa stänger dörren om dem. 

Polisen kom sedan och tog beslag på deras luftgevär och förhörde mig om vad som hade hänt. Jag skakade hela dagen.

Senare, på kvällen, åker jag och mama till Åkarp för att träna Friskis & Svettis. Varför vi åkte ända till Åkarp? Jo för att min broders flickvän är F&S ledare där, så sjukt duktig! Jag har värsta träningsvärken fortfarande, överallt. Men jag skakade inte mer i alla fall.

Marilyn Bow Clutch - SOLD OUT

En Marilyn Bow Clutch från Birdy Nam Nam. Tänkte att det var passande med tanke på mina fågelbekymmer.

yuck

LOOOV! Så skönt. Så jevlans tråk bara att alla är i typ Val d'isere och glassar. Tur att några är hemma och håller en sällskap. Det är i alla fall skit fint väder ute, vilket är ett stort plus. Jag övningskörde till skogen idag med mama och tog en snabb promenix bland grenarna, uppfriskande. Min moder fick dock köra hem, hade värsta mensvärken. Har varit nere hela dagen och fått huvudvärk varje gång jag böjer på kroppen. Men life goes on!

Jag vill till Britannia! Min kamrat bor där nu, fram till sommaren. Vill träffa henne igen!

Igår tittad jag på ELLEgalan med Julia. Den var lite kort, behövs mer än en timme för att summera modeåret. Som tur var så gick "Dirty dancing 2" direkt efteråt, så den tittade vi på med blandade känslor (inte possitiva). Man märkte att de verkligen hade försökt att göra en bra uppföljare, men de misslyckades totalt. Tack julia för en härlig kväll ändå!

Dagens designer, Marc Jacobs: 


Liquide

Hah, i muslimska länder är "sex" det mest googlade ordet. Och i Kina är det "stocks", spännande, hu? Jaja, nu får jag väl ta och hoppa i duschen, den nya duschen. Så fin och fräsch!

Kate Bosworth med sin nya pojkvän, eller? Jag bara älskar hennes kläder här. Det syns inte på denna bilden men hon har mörkblåa stuprörsjeans och bronsfärgade flats. Ändå snyggt!

Candy mix

Härlet! Idag är jag ledig, eller jag har iaf en "disponibel dag". Egentligen ska jag alltså disponera denna dag till att jobba med nyttiga skolarbeten... tjo-tjena säger jag bara, undrar seriöst hur många som gör det idag (av de som har d-dag alltså).

Igår var det alla hjärtans dag och det framkallar ju blandade känslor, speciellt när man inte har en partner. Det blev ändå en väldigt härlig dag, mycket på grund av det fantaniskt vackra vädret, men också eftersom jag och Julia tog en välbehövd fika på Mondo. Sedan hade fader min beställt thaimat så då susade jag hem frö att proppa mig full med nudlar. Dagen avslutades på ett nattöppet kaffé med hjärtliga kompisar. Alltså spenderade jag dagen med de jag älskar! Mycket possitivt.

ELLE Style awards 2008

Henry Holland och Agyness Deyn, vinnare av the Best Model award, in House of Holland.

Sweat

Åh hjälp! Sen jag gick upp imorse har jag haft på mig träningskläder. Började med att jogga en liten runda (inte liten för min kondition) och sen kom jag på att jag ska hålla i uppvärmning på idrotten på måndag, fick smått panik. Men det löste sig fin fint eftersom Elin var här (broders flickvän) och hon är friskis och svettis ledare. Jag fick hela hennes uppvärmningspass, med perfekt musik till. Så jag har övat,övat,övat och tränat. Svettigt! Nu ska jag nog duscha, och äta, och vila. Vill se på "flicka med pärlörhänge" ikväll. Eller kanske Titanic. Nä, inte båten, för sorglig (pallar inte sådana filmer), det får bli flickan med öronen. Just det, melodifestivalen! Nä förresten...


Brian Reyes

Designer du jour for ladies who lunchBon bons

Kirsten Dunst för Miu Miu, några fina:

Gillar Kirsten Dunst och gillar Miu Miu, mycket bra kompination. Vi försöker övertala vår sceniskproduktionslärare att visa filmen Marie Antoinette för oss på lektionstid, vad hon inte vet är att vi redan har sett den på historian. Hellre film än lektion! Kankse vi kan se någon annan kostymfilm... vilken? Tips?

Triangel

Igår var jag i Malmö med L. och shoppade och gick på fotoutställning. En häftig utställning med foton som berörde, under en snöig dag med många billiga fynd och thaimat.

Kate_bosworth_shops_at_wheels_doll_


Här kommer en bild på Kate Bosworth som jag skrev om innan. Här md sin nya pojkvän (eller?) och sina smala nyckelben. Det är synd att idealen är så skruvade så att man måste se ut som en klädgalge för att det inte ska stå "fettchock" på löpsedlarna. Men hennes kläder är sjukt snygga i.a.f.. Bilden är tagen från http://blog.asos.com/

RSS 2.0