FeathersSå här.

Tart

Sitter och smaskar i mig godis med sockersöta fingertoppar. Väldigt trevligt. Det regnar ute, men det gör inte mig något, jag är ju inne och har inga avsikter att lämna min varma och torra position.

Just nu är jag, förutom av godis, full av inspiration. Har varit inne på biljoner av modehemsidor, har nämligen gjort en internationell pressrelease-lista, eller början på en, till Ida the boss. Några magasin jag måste tipsa om är Dansk, Glamour (uk), Cover, Dazed and Confused och såklart Vogue (den brittiska)Får avsluta dagen med M.J-kläder till tonerna av Goldielocks och M.I.A

Daytime

Nu du. Nu är jag busig igen, sitter alldeles för sent vid datorn (sicken nörd). På onsdag får jag businesstelefonsamtal av fröken Pyk, vi ska bestämma exakt när jag ska till Estocolmo och kanske lite vad jag ska göra där också. Är litta nervös, tycker det är så mycket jobbigare att snacka i telefon än att prata irl, men det kommer ju att gå bra.

Idag åt jag brie-soltorkadetomatbagel på coffee break med Julia och Helena och på ett pyttelitet hörn även Linnea (hon jobbade ju). Mums på dom mackorna alltså, smaskigt värre. Mums på sällskapet också. Julia är en riktigt liten gräddnos, speciellt nu när hon jobbar på glasskulturen. Har jag sagt att vi är bästisar? Hähä jag och Helena fick obetald glass av henne efter lunchen (trots att vi insisterade på att pröjsa). Man får väl bara bocka och buga och säga TACK!

Så, upp, upp och iväg!

fashioncat.jpg High Fashion Cat image by _Sadi_

That's fun!

Tyckte att jag skulle muntra upp den regninga vardagen med lite strandpojkar och roligheter!För övrigt så är jag numera Ida Pyks assistent! Fick mejlet idag, sjukt roligt! Blev svin-glad när jag läste det, satt och skrattade för mig själv.

Jolly Roger

Sitter och smälter framför datorn. Är oerhört trött och ska gå och lägga mig så fort jag har betalat min balklänning. Jag lovar. Det är egentligen inte så att jag vill vara uppe så här sent, jag ska jobba imorgon, rensa ogräs och sopa förråd och annat skojigt, så jag vill faktiskt sova en stund innan dess. Nu smälte jag lite till. Min armbåge droppade ner på skrivbordet och mitt huvud är nu i flytande form. Med magen full av popkorn och fisk (dock inte i samma måltid) är jag ändå inte mätt. Åt lite för långsamt då jag är lite nervis, och har vait nervis de senaste timmarna. Väntar på ett mejl som jag hoppas innehåller fina nyheter. Kommer nog inte få det förrens imorgon iaf eftersom det inte finns någon vettig människa som sitter och skriver viktiga mejl vid den här tiden på dygnet.

Därför god natt.


Faux fur

Saker att införskaffa:

♦Svandunfjäder att göra diadém av

♦Tyg att sy kjol och klänning av

♦En spark i baken så att jag faktiskt någon gång gör någon av åvanstående aktiviteterFoto av Gordon Parks.

Candy is dandy, but liquor is quicker

Ciao suezia! Hemma från en vecka i Toscana och är redan deprimerad av regn och ensamhet. Riktigt typiskt att det var RIKTIGT fint väder hela veckan jag var borta och nu när jag är hemma så blir det svensk sommar igen... dessutom är alla vännerna iväg på hultsfred eller annan ort. Men jag ska väl inte klaga. Jag är nöjd med min solbränna och så har jag ju varit chic i Italien!

På vägen till Italia åkte vi bil så därför fördrev jag, Linnea och Carolina tiden med att titta på härliga klassiker och annat skit. Filmer som Dirty dancing, Harry Potter och fången från Azkaban,  Charlie and the chocolate factory (the original) och Ondskan rullade på vår digitala filmduk i form av en lap top.

Väl framme i pastaland blev det mycket sol, mycket bad, mycket kultur och sa jag mycket sol? Helt galet och underbart varmt hela tiden (underbart eftersom vi hade ac på rummet) även när det var åskoväder och ösregn. Att det var 32 grader på natten säger nog en hel del om hur kokande det måste varit på dagen. Vi förvandlades alla till äkta soltorkade tomater, men mest Linnea.


Detta är matsalen till hotellet vi bodde på, Hotel Biondi i staden Montecatini.

Jag har nu sett det lutande tornet och nästan sett det där hästloppet som är med i Quantum of solace på torget i Sienna. Sett det runda torget i Lucca och även sett en massa nakna kroppar i marmor, bland annat David i Florens.
 
Mycket nöje!

RSS 2.0