Swamp

Jag är en liten kantarell, uti enebacken

Ca pourrait changer

Brigitte Bardot var ju lite av en sexsymbol i sin ungdoms dagar. På vissa bilder kan hon vara riktigt het, men när jag tittar på olika filmer och videos med henne tycker jag mest att hon ser ut som Pippi Långstrump som växte upp trots krumelur-piller och sedan upptäckte kajalen. Ungefär.

 

Egentligen skulle jag skriva att det är hennes musik som kommer ur mina högtalare på min nya mp3 för tillfället. Bra förberedelsemusik inför sommaren.


Sympa

Bonjour!

Här kommer bilder från min Paris-semester.


Jag bodde hos min kusin Filippa och hennes syster Emma, på Place de Ternes. Det ligger en gata bort från triumfbågen så i hennes kvarter hittar man inga braige turkaffärer som har öppet halva natten om man skulle bli sugen på chips eller behöver en vinare. Därför var vi tvugna att planka in på metron för att köpa ungefär 6 stycken minichipspåsar vid tio på kvällen då vårt sug var för stort. Det var så värt alla sneda blickar.


Emma hoppar i sängen/soffan.


Utsikt från balkongen.


Vi gick till ett ställe som hette någonting med "Paradis" och det var gott.


Rockiga svenskor.

En dag tittade jag förbi i les Tuileries.


En kväll drack vi vin på balkongen.

En dag var jag i Montmartre, där kan man hitta trevliga klädbutiker.


Det var allt från Paris, för den här gången.


À bientôt!

Bisous

Hej! Det var länge sedan, hur är det med dig? Själv mår jag bra, har börjat på ett nytt jobb som jag trivs med och i Stockholm är det nästan sommar nu. Idag är jag ledig så jag ska nog ta spårvagnen till stan och äta jordgubbar i någon park i Vasastan.

Den senaste månaden som har gått har jag invigt våren i både Stockholm och Paris.


Här i Stockholm har Kungsträdgården sett ut som ett rosa sockervadd så jag åkte dit och njöt av solen med Julia. Vi promenerade till Dramatntrappan och drack te.En annan vårdag var jag i Nacka och åt pankakor med hallon och bonussyster.Sen åt jag bulle på Kafé 60 med Nina från Lund.
Ha det bra så ses vi snart!

RSS 2.0