House of HollandJust nu sitter jag p[ ett hotel i Amsterdam. Riktigt lovely, exept att rummet e ganska skabbigt, but I will survive. jag kom precis hem from stan, from vilken jag inhandlade en oversize tee med texten Everybody need to be loved! Lite i stil med House of hollands snyggingar.

Det e riktigt fint her. Det e nastan som Venedig med alla kanaler. Jag visar bilder nar jag kommer hem!

OBS! Jag vet att detta inlegg ser sjukt ut men ni for tanka pa att dom tre sista bokstaverna i alfabetet inte finns pa detta tangentbord :P That's why


I'll be back!

List it

Min lista över vad jag känner för nu i sommarens regniga tider:

 
♣ Pengar (nästan alltid ont om)
♣ The Sounds senaste skiva "Dying to Say This to You"
♣ Senaste numret av ELLE magazine, på engelska (är alltid före med allt)
♣ Ny frisyr, min nuvarande är utvuxen page, skulle vilja ha riktig page igen
♣ Ett sånt paraply som liksom är toppat högst upp, riktigt snyggt
♣ SOL! Kan det inte vara sol resten av sommaren? Pleace?

Min framtida frisyr? -->        Subscription magazine cover.jpg

Home

Jaha nu bloggar jag igen efter ett litet sommaruppehåll. Man hinner/orkar inte blogga när man ändå är ledig och kan göra så mycket annat...även om det har regnat mest hela tiden.

Har precis kommit hem efter lite semester på Gullholmen, en ö utanför Orust i Bohuslän. Det är faktiskt den ön där "Underbara älskade" spelades in, men jag såg aldrig själva huset. Det är en riktigt mysig ö med gamla fiskestugor från typ början av 1900- talet. Man går i snirkliga gränder och virrar bort sig bland alla stockrosor och andra rosor i fina pastellfärger. Allstå det är helt underbart! Min solbränna har bättrats på och håret har blekts, en aning :P. Sol och bad är underbart!Vad är ditt bästa sommarminne?

RSS 2.0