Cascading some shit

Sitter och pluggar till en tenta om kodning, alltså HTML5, CSS och Javascript, då jag helt plötsligt snubblar över ett exempel på kodning i boken:
 
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Popcorn & Butter</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<H1>Hot Buttered Popcorn</H1>
<P><IMG SRC="popcorn.jpg" ALT="bowl of
popcorn" WIDTH=250 HEIGHT=125></P>
<H2>Ingredients</H2>
<UL>
<LI>popcorn
<LI>butter
<LI>salt
</UL>
<H2>Instructions</H2>
<P>Pop the popcorn. Meanwhile, melt the
butter. Transfer the popped popcorn into
a bowl, drizzle with melted butter, and
sprinkle salt to taste.
</BODY>
</HTML>
 
Bra, visst, men nu vill jag äta popcorn...

Komansnala

Jag är så hemskt trött, och klockan är inte ens elva. Hela denna månad har jag sovit dåligt och lite pga inte kunnat använda öronproppar pga sår i öronen pga öronproppar pga snarkandes rummis.
 
 
I fredags hade jag och Elin fredagsmys och åt säsongens första peppisar (hittade i skafferiet från förra året..) och drack glögg. Sen kollade vi lite på Skins och spelade Sims och hade det så mysigt så. När jag har köpt en ny dator ska jag låna hennes Sims-skiva och installera spelet så att jag också kan spela när jag vill.
 
Idag hade vi seminarium, imorgon har vi föreläsning (om saker som kommer på tenta på fredag, bra upplägg?), på onsdag har vi inlämning och på fredag har vi, som sagt, tenta. Yay. Hela terminen har lunkat fram i någon slags latmasktempo och nu helt plötsligt tycker lärarna att vi ska göra allt samtidigt. Det kommer dock förmodligen gå bra, men ändå.
 
jnmhghbjbjlbhOups, somnade visst lite på tangentbordet, dags för sängen!

Sauna street

Har precis varit på Bastugatan och checkat in mitt nya hem. Jag är så hemskt peppad på att flytta in att jag håller på att gå sönder. Lägenheten är dessutom mycket mysigare och finare än vad jag mindes vilket känns väldigt bra. Så i julklapp kommer jag önska mig en massa presentkort på olika inredningsbutiker eller annat kul och praktiskt. Vill ju så gärna ha en monstera-växt också. Min kära faster påminde mig även om att jag kan shoppa inredningsgrejs när jag är i Paris över nyår så jag började spåna på vilka butiker jag ska besöka.
 
För inredning
  • Habitat
  • Kuriosabutiker i Marais
  • BHV
  • Marknader
  • Gibert Jeune (böcker och väggsaker)
  • Les Halles
bastisRIKEs HOME ON FILM MONSTERA
 
För garderoben:
  • Oysho
  • Guerrisol
  • Free'p'star
  • Coiffeur
  • Hippie market
  • Kiliwatch
  • The Kooples
  • APC
http://kpl.media.bbzcdn.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/614x900/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/W/E/WEB-LB-TK-AW-2012-13-b-prix17.jpg
The Kooples

New Year

Nu när hela Paris-resan är bokad och klar sitter jag och kollar på nyårsklänningar, man kan ju inte gå runt naken i Paris när det nya året kommer, det blir alldeles för kallt!
 
 
Alla klänningarna kommer från Topshop, vilken tycker du är finast/går att tvätta bort champagne från lättast?
 

Comic sense

 
 
 
 
Testar för första gången att blogga från mobilen, exciting! 
 
Förresten så har jag har hittat världens roligaste app, bitstrips. 
 
 
Oh Carolina...

Simple

Istället för att plugga (sitta och koda CSS-mallar) gjorde jag ett kollage med saker från Granit. Mycket roligare.
 
 
Glöm inte att rösta på min bild i tävlingen här!  Sök på "brunch dinner"!
 

Vote for Brunch

Hejsan alla glada, ledsna och resten! Jag var inne på Granits hemsida för att kolla på fina saker och snubblade över en tävling som jag genast registrerade mig till. Nu behöver jag dock DIN hjälp. För att vinna något behöver bilden som jag bidrog med en massa röster så gå in och rösta för tusan! Eller, snälla söta fina, jag hade blivit så hemskt glad om du hade röstat, oavsett vinst eller inte. Tack i förhand fining!
 
Gå in här: Tävlingen och gå in på tävlingsbidrag, klicka på det lilla förstoringsglaset och sök på "brunch dinner", rösta!
 
Mitt bidrag har ni sett förut, det är ju från superpluggbrunchen!
 

Today

Idag är det torsdag. Torsdags.
 
Idag skulle Vampire Weekend spela på Globen och jag skulle dit. Jag har sett fram emot denna dag i år. Gissa om de precis ställde in alla konserter i hela Skandinavien, det gjorde de. Så ledsamt.
 
Jag får trösta mig med att Robert kommer hit om 20 minuter. Dessutom sitter jag och fantiserar om flytten och mitt nya hem som kommer i december. Har gjort en board på pinterest med en massa inredningsinspiration, de här bilderna är mina senaste tillskott.
 
kitchen
Kitchen
Moodboard
Frames

RSS 2.0