coffee

Är sugen på:

coffe   
Chailatte

lattehjärta 
Latte med chokladsås! Mumsish!

Yo

Tjenare... ååh idag har jag disponibel dag, alltså ledig. Ganska tråkigt eftersom jag borde skriva ett arbete om fyra filosofer.. skjuter upp det mer och mer. Det skulle vara inlämnat innan lovet så ja..

Det regnar ute och mina sköldpaddor är hungriga. Guud vad tråkigt jag har! Och på söndag är det farsdag. Jag har ju inte gett min fader någon födelsedagspresent, han fyllde år i juni...så jag måste göra honom något riktigt fint/bra.

Jag har i alla fall köpt en ny vinterjacka, från vero moda. Jag gillar den skarpt men när jag skulle cykla till skolan i förrrgår så kände jag ett "splat" på ryggen men tänkte inte mer på det. När jag kom till skolan upptäckte jag att mn väska var helt nerbajsad av någon äcklig fågel. Jag kopplade fortfarande inte klicken på ryggen med bajs (trög). när skolan är slut och jag tar på mig jackan för att gå hem säger Petra " du vet att du har en vit fläck på ryggen va?" NEEEJ det visste jag inte! Vitt bajs på svart jacka. Jag hade ju för fan suttit med den på i masalen för att det var såå kallt. Inte så aptitligt... jaja jag får väl tvätta den med nåt bra rengöringsmedel.

bye bye...

Casanova

Jag sitter här hemma och är trött... slötittar på teve, min syrra sappar mellan "kustbevakarna" (eller vad det heter) och Simpsons... ska sticka och hyra Casanova snart, hoppas att den är bra.

Denna vecka har vi besök av Ella. Hon sov i mitt rum inatt men annars sover hon på sin skinnfäll i hallen. Hon är så fin. men ganska slö, jag tror inte att mina kusiner går ut med henne ordentligt. Ja om du inte har fattat det än så är Ella en hund. En "golden".  Det är skit kul att ha nå att springa med som faktiskt är långsamare än mig själv, Ella är så jävla slö.

Well, well, ha det gött!

RSS 2.0