Next to mine

Just nu lyssnar jag på California med Mates of state. Väldigt fint. Det är inledningsmusiken i OC på ett nytt sätt kan man säga. Lyssna på den!

Igår spenderade jag och Julia cash på asos, som förresten står för "as seen on screen" vilket jag fick reda på igår, spännande. Jag köpte även två linnen på Top Shop, det vita med texten som jag skrivit om innan (se nedan) och ett ljusblått Kate Moss-linne för 50 spänn only! För att det var ett liitet, litet hål på ena sidan, som knappt syns. Mycket fint kap, har på mig det just nu faktiskt. Köpte en lila tröja från Zara också på rea. Resten ser du här nedan.

reashopping by you.

Basker och kjol från ASOS.

Sweet sugar candy man

God jul i stugan, villan, lägenheten, kojan, hålet, slottet, hyddan, tältet, bakgränden! Nu är den slut, i år igen, julen. Men god har den varit trots vissa snedsteg och missöden. Det blev ingen juldagsdamn på mejeriet för mig, men på annat håll. Och ja, DAMN är verkligen rätta ordet, ujujuj. Det inleddes med + och slutade med - om man säger så. Men slutet gott allting gott, en handling gör inte en människa och specielt inte om personen i fråga mår dåligt, vet att den har gjort fel och ångrar det. Jag säger som John; let it be.Jag lider även med min syster som är den bästastebästa lillasystern, oftast i alla fall. Det löser sig, det gör det alltid! (Tack Timbuktu)

Hohoho

Fick en bra start på morgonen med sms från nummer XV. Snart kommer jag få lön! Feels pretty good. Då behöver jag inte ha ångest för mina slösaktiga vanor (vilka då?), som till exempel att bli av med 200 riksdaler efter att ha hängt sin jacka obeskyddad på en lokalfest med 250 pers. Eller som att köpa örhängen för 119:- i julklapp till sis. Eller som att köpa biljett till Juldagsdamn! på mejeriet till juldagen för 165:-. Eller som att luncha för mycket på stan... detta låter kanske löjligt lite, men ack så fel man kan ha. Jag måste spara! Efter i vår kommer jag att vara en väldigt fattig kvinna. Jag ska betala resa till Prag (drygt 2000:- exklusive mat o shopping), bal och balklänning (balen kostar ca 800:- och om jag vill ha min drömklänning så kommer den kosta ungefär 2500:- <--SHIET!!) och sist men inte minst min student(mössan kostar 350:- och sen ska man ha flak och det kan nog kosta runt 1000:-). Så ni ser, många bäckar små...jag har helt enkelt inte råd att lägga ut pengar på onödiga saker.Därför startade min dag bra!

Nästa termin kommer jag vara ledig varje tisdag, det är sinnes men sant. Ska skaffa jobb så att cashen rullar in som de ska (det går bra nu, kompis det går bra nu). Kommer bli FETT!

All or nothing !Tunika med så rätt budskap! TOPSHOP

Måste ha den...

Holding on without any reason

Julefest i fredags, till och med lussekatterna dansade! Det blev verkligen en lyckad natt trots jobbig början. Min outfit var miltsagt tajt. Hade på mig guldtajts och korsettliknande sak, endast! Ja okej, och en gigantisk rosett på knoppen. Fick mången komplimanger vilket alltid är uppskattat! Stod med Gustav ganska stor del av kvällen vilket även det var uppskattat, han var ett mycket trevligt sällskap! Jätteskoj och snäll man det där! Han hjälpte mig att inse vilka som räknas och vilka som inte gör det. Annars hade saker kunnat sluta illa. Nä, det hade de nog inte, jag är för handlingsförlamad. Men kvällen var ett äventyr och alla var så sjukt snygga i sina utklädnader.


Slutkomentar för kvällen: thanks bro!

SpiceLady Gaga. Snygga kläder! Så ska jag se ut i sommar... dom där hotpantsen är inte att leka med, så snygga! Plus att jag i sommar kommer ha ganska långt hår, inte som Lady G men ändå. Så snyggt och enkelt! Ny stilikon kanske?

Stubble kisses

Helt ärligt så gillar jag inte Agyness så väldigt mycket, vad är det som är så seciellt med henne? Eller alltås det är klart att hon är vacker, men jag tycker hon är lite för mycket main stream. Eller? Jaja, det är inte därför jag har denna bild, det är för att jag tycker att kappan är himlans fin! Det var mycket fint i Burberrys höstkollektion faktiskt. Check it out!

agyness deyn by you.
Agyness Deyn för Burberry höst 08

Tailored

Min favoritblogg är "The sartorialist" och jag har alltid undrat vad ordet sartorialist betyder, så därför sökte jag en förklaring och det här är vad jag fann:

Definition

sartorial
adjective [before noun] FORMAL
relating to the making of clothes, usually men's clothes, or to a way of dressing:
sartorial elegance

Cambridge Advanced Learner's Dictionary

Pear

Det snurrar i mitt huvud! Jag är så väldans trött just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det är knappt att jag orkar trycka ner tangenterna för att bilda dessa ord! Insane I tell you.

Har skrivit ner obegripliga anteckningar på vad Julia berättade om styrelsesätt i telefonen. Nej inte styrelsesätt i telefonen, styrelsesätt i världen, vi pratade i telefonen. Jag förstår inte riktigt vad jag har skrivit. "Små men många! Inte människorna som röstar fram huvudet i svea. Riksdan har makten, regeringen är de blåa.

President; folket väljer huvud, indirekt eller direkt, flest röster ledamöten. ... Regelbundna val (vart 4 år) julia o mikaelapartiet! Vem som! Alla får rösta! Var sin röst. Hemlis. " Jag är nog i särklass sämst på att göra anteckningar när jag är trött och lyssnar på telefon.  Det kom jag på nu.Således!

Hey hey hey

Jag är nog lite för tröt för att känna att jag är trött, ändå är jag inte jättetrött. Jag borde inte vara det i alla fall. Okej lite trött får jag nog vara.

Igår stod jag i garderoben på Klubb XV (15), det var najs men oh så trött jag var! Började 23.00, slutade 03.30 och gick hem 03.50. En spännande natt ändå. Åt först middag hos Sissi med buds, mycket mysigt, sen susade jag till stan och fulla studenter med canada goose jackor. Många snygga män kan jag säga dig, om man bortser från "pappa betalar". Det var tjugoårsgräns så standarden höjdes lite om man säger så. Eftersom det var första gången jag jobbade fick jag kvällens dricks, 25:- (som jag inte hade hjälpt till att samla ihop alls), så det var ju skojigt det med, och snällt. Väldigt fin stämning bland personalen, jag gillade det helt enkelt. Kan ju också bero på att jag får ganska så najs lön för det också. Snabba cash!

Nu ska jag dusha, kanske slår till med en kalldusch för att vakna till lite. Sen blir det thaimat med familjen. Nej! Jag måste plugga först, ujujuj. Sen mat. Sen Dirty Dancing med Jennifer och popcornen. Sen sova, hoppas det inte blir för sent.


I carried a water melon?


Intresting hu?

Night

Jag vill verkligen hitta en billig sömmerska! Snart är det studentbal och jag vet precis hur jag vill att min klänning ska se ut, lite svårt att köpa en färdig då. Malins moster tar ca 1500:- för att sy upp en klänning, jag ska se om det finns någon billigare överhuvudtaget. Sista utvägen blir ju att köpa en färdig. Usch jag hoppas jag kan få den uppsydd! Vill verkligen ha den klänningen som finns i mitt huvud! Jag såg en bild på Christian Diors sommarklänning Shumann från 1950 i en bok hemma men kan inte hitta den på internet. Det är i alla fall en sådan jag vill ha, typ en sådan.


Den här klänningen är ganska lik det jag har tänkt mig, i alla fall kjolen är lik, sen tänkte jag ha typ halterneck och djup uringning i ryggen.

 
Diorklänning från 1955, nästan som den jag vill ha.


Diorklänning från 50-talet

 
Klänningen ska vara i gammelgrön/mint/ljus, ljus grön, ungefär

Marlene Dietrich, 1950. Marlene Dietrich

Secret

Halli hallå! Nu har det slutat snöa, men oh vad mycket snö det ligger överallt! Såg på vädret att malmö hade haft mest nederbörd i landet (om jag hörde rätt), och lund är ju ganska så nära.

Ett tips; gå inte in på Nina riccis hemsida och titta på mode, om du inte vill se levande skelett fårstås. Jag blev ledsen och fick en ganska obehaglig känsla. Inte konstigt att modeller alltid ser likgiltiga ut på runwayen, de kan inte ha mycket energi i kroppen, den får ju inte plats! Ujujuj, nä nu ska jag nog äta en lussebulle.

smala nina ricci by you.
Nina Riccis supermala supermodeller

Superstar

James Dean Poster

RSS 2.0