Chocolate brownie

Nu är det bara två dagar kvar av 2012. Tycker nästan redan att det låter uttjatat, 2012, det är så gammalt. Precis som jag känner mig, i alla fall sliten. I torsdags var jag på Kåken vid Kungsbron med en del av jobbgänget och dansade till en massa rolig musik och igår var jag på Stockholms dräggigaste pub på Sveavägen (så jobbigt att ta sig dit, tog hela 5 minuter).

Det där jag skrev där uppe skrev jag igår, i lördags alltså. Mitt i allt skrivande kom Steffi och hennes pojkvän hem från Karlstad så då blev det popcornmys och sagan om ringen istället för blogginlägg. Nu är jag precis hemkommen från en superfin kväll hos min kollega och vän Leila. Vi tonade håret på varandra (så hemskt "tjejigt" hihi), åt indiskt och spelade spel när Sebastian, hennes pojkvän, kom hem. De har nog mysigaste lägenheten, så hemtrevlig och fin, vid Odenplan. Så jag kunde promenera hem genom ett svart och stilla Stockholm.
Nu är det bara ett dygn kvar till 2013!!!

Crafts

Jag har blivit helt nipprig på pyssel sen jag flyttade in i lägenheten (det hjälper juinte att vi går i juletider) så då gjorde jag ännu en "board" på Pinterest. Den heter "Pyssel till hem" och är den jag gillar mest just nu. Det finns så himla många fina pyssel-tips och tricks om man vet var man ska leta! Här är några av mina genomförbara julfavoriter:
 
mini crowns
En toarulle blir till en festlig nyårshatt.
 
Söta julgranar av gammal bok.
Lite stiligare snöflingor än de man knycklade fram på dagis.

Walls

Nu är jag nästan helt inflyttad i lägenheten i Vasastaden (gillar hur det låter). Har redan flyttat två omgångar från Bromma men har en del kvar, typ sommarkläder och träningskläder (oups) och anant som inte används. Det ska jag hämta imorgon på min lediga dag och sen ska jag och Steffi förbereda för vårt glöggkalas som vi ska ha imorgonkväll! Det ska bli jättemysigt och trevligt och lite som ett inflyttningsmingel. Vi kanske till och med gör ett pepparkakshus tillsammans med gästerna! Det är bara en idé i mitt huvud än så länge och kanske inte så genomförbart i praktiken med allas små kladdiga fingrar och snoriga näsor i samma glasyr. De är dock inga bebisar så det borde gå.
 
Det här är utsikten från vårt köksfönster. Inte en blomstrande äng prexist men ganska fin färg på väggarna.
 
Om vi har tur blir det ett pepparkakshus som ser ut lite så här:
Eller så här:
Bildkällor: google och Emma Elwin

Euforia

Såg precis den här videon på facebook, så himla göllit! Varje steg.
 
 
OCH idag var Gustaf Norén inne i butiken med en unge och en kompis. Han såg sliten och trött ut men köpte inget. Sedan rullades röda mattan ut på Hötorget och Tom Cruise kom på premiär. Jag såg honom också! Blev så starstrucked att jag sprang ut i bara t-shirt mitt i snökaoset. Man kan väl säga att dagen gick i sjärnornas tecken.

RSS 2.0