Maison

Nu är jag med andrahandsboende! Det känns så hemskt bra. Idag skrev jag på kontraktet och igår betalade jag första hyran och fick nyckel i handen. På lördag är det jag som flyttar till Holländargatan!
 
Min blivande rummis Steffi har inte haft möjlighet att se lägenheten än så jag gjorde en liten planlösningsritning i paint. Den ser ut så här:
 
 

Black fur

Här om dagen var jag ledig pch tänkte ge mig ut i skogen för att springa runt i gytja ett tag men så råkade jag öppna lådan med mina ritsaker och råkade hälla upp bläck och råkade börja måla istället. Jag tänkte att det var träning för själen istället, ha!
 
 
 
Så här blev det! Jag använde så mycket bläck att ljuset nästan reflekteras i det på bilden. Pälsen är svartare egentligen.

Birds dovet

Så här såg en lunch (eller var det frukost?) ut för några dagar sen. Nej, förlåt, nu ljuger jag. Jag åt det här för förmodligen några månader sedan och fotade för att jag tyckte att det var så fint med brickan på täcket men sen har jag ju blivit så dålig på att blogga så bilden har gömts fram tills nu. Tyckte att du skulle veta det!
 
Mmh ägg..

Fashion Now

Idag har jag unnat mig! Efter att ha klarat av att bajsa ner hela jobbtoan och spy ner halva handfatet innan klockan sju imorse (på jobbet ja) så kände jag att jag behövde lite uppmuntran så jag traskade till Zara efter jobbet och köpte ett halsband som jag har kollat in jäättelänge. Sedan gick jag till H&M och kollade in Maison Martin Margiela-kollektionen (förvånansvärt mycket kvar, och fint) och fick med mig en Taschen-bok (från H&M ja) hem som heter Fashion Now. Väldigt fashion är den.
 
Så här ser halsbandet ut!

Sterdy

Man blir så glad, så uppöyft och fylld med hopp när man ser sådant här.


RSS 2.0