Freestylah

Sitter och äter ledighetsfrukost (mackor med tusen olika pålägg, kokt ägg och stort glas svart, blommigt te) och lyssnar på Freestyler av Boomfunk Mc's. Jag var ledig igår också så det känns nästan som att jag har lov idag. Dessutom ska jag inhändla världens finaste modemagasin, Lula, snart. De har lagt undan ett exemplar av förra numret åt mig på Press Stop på Götgatan. Lula är så bra att när tidningen kommer ut, två gånger om året, så tar det ungefär en minut innan alla exemplar är slutsålda. Sedan säljs de för tusenlappar på Ebay. Tänk att jag hade en sådan tur att jag kunde luska till mig ett bortglömt ex i perfekt skick för ynka 159 riksdaler!
 
http://scriptical.files.wordpress.com/2012/03/hanna_w_in_lula_mag_07.jpg?w=700&h=1006
 
Dessutom köpte jag en ny jacka igår på min och Julia Bs myrorna-runda. Den är jaktgrön och parkaslik med stor, pälsklädd luva. Så fin. På lördag är den färdig hos kemtvätten så då kan jag börja gosa in mig i den.

Chats

Jag bryr mig inte om dig. Jag bryr mig bara om bekräftelsen jag får av din uppmärksamhet.
 
Och så en gullig bild på det.
 

Bark

Igår åkte jag till Solna efter jobbet. Där bor min vän Elin med sin pojkvän och sina TV:spel. Jag, Elin och Desirée, en till kompis, åt hemmagjord pizza, chips och jordnöts-chocolate chip cookies och spelade racingspel på storskärm. Det var väldigt mysigt och kuligt. De två är nog även de jag känner som lägger upp flest bilder på instagram och jag konstaterade att jag har varit med på en massa bilder där utan att ens ha smartphone själv. Men är man oemotståndligt snygg, vacker och charmig som jag så är det inte så konstigt att folk vill visa att de är mina vänner.
 
Elin visade oss den här videon, knäppa katt!
 
 

Fille à la moto

Jag har hittat kuligaste albumet på Spotify, det heter "Hot french chicks in the garage" och innehåller 40 låtar i härlig 60-talsanda a la Brigitte Bardot utförda av en massa olika, rykande heta fransyskor såklart.
 
Tumblr_mgh9yhzpbs1qlxjmvo1_500_large
 
Nu ska jag klippa till luggen.

RSS 2.0