HulaLuLa

Hohoho, ska egentligen skriva på råmanus av projektrapport, men det är mycket roligare att titta på kläder! Varför finns det på internet? Man fastnar bara... är inne på en sida som heter LuLu för tillfället. Hittade de fiinaste skorna/mockasinerna där, vill ha, vill ha, vill ha! Gå in på LuLus hemsida och dreggla över dom NU! Kan dock inte köpa dom eftersom de bara skickar innom USA, Canada, Alaska och Hawaii... Nina? <--(tittar på dig med hundvalpsögon)

Nu SKA jag jobba... fast det har blivit för sent, jag suger på det här.

Shiny and new

Hohoho min syster kollade just upp vilka band som är färdiga för Hultsfred. Det är ju galet bra! Eller i alla fall bra. Men stackaren är för ung för att springa omkring i svettiga linnen klockan fyra på morgonen i jakt på behövligt vatten efter kvällens äventyr. Det är nästan så att jag blir lite sugen på festival.

Färdiga band jag helst vill se på Hultsfred:

THE KILLERS [US]

ANNA TERNHEIM [S]

THE GOSSIP [US]

FRIDA HYVÖNEN [S]

MAIA HIRASAWA [S]

REGINA SPEKTOR [US]
TIMBUKTU [S]

Festivalen

Butterfly bullet

Oh my gosh säger jag bara. Hur korkad får man bli!? Idag skulle jag egentligen haft covershoot tillhemsidan men fotogafen kunde inte så då bestämde vi att vi skulle ha det nästa fredag istället. Precis när det är bestämt och fixat får jag sms från Fredriks föräldrar som frågar om jag kan vara med honom den fredagen, och jag säger ja. Så då säger jag till fotografen (stackare alltså) att jag måste jobba och vi får ta det någon annan gång. Jag är ändå ganska nöjd med att jag kommer tjäna cash, tills jag kommer på att jag ska på födelsedagspasrty! Så sjukt dum i huvudet! Den festen har jag varit bjuden till jättelänge! Ojojoj, jag får bara hoppas på att "Jesus Christ" slutar väldigt tidigt. Hoppas, hoppas, hoppas. Var inne på Malmo Operas hemsida och kollade när föreställningen börjar. Den börjar 19.00 och håller på i 2 ½ h. Jag måste säga till föräldrarna att jag ska på fest sen, så att de inte stannar och tar en drink eller något.

Nu måste jag göra mig i ordnig och sen springa (lunka snarare) till stationen, hämta min cykel där, cykla till Nova, köpa presenter, pysa vidare till Malins födelsedagsfika klockan fem.

All I wanna do is ... and tell you my name

Sitter och tittar på Marc Jacobs resort 09-video, alltså jag blir så galen av att titta på fina kläder som jag inte kan få! Måste sluta, men det kan jag inte, måste titta på det till mitt projektarbete. Det är väl bara att acceptera fakta and enjoy the show!Nu ska jag duscha (är väldigt äcklig just nu) och sen måste jag ut och få lite syre innan jag avlider av slöhet.

PS på fredag har vi en grön bil!

Sexy love song

I tisdags var det audition för musikalen. Ishklipishkli som Kenny Starfighter hade sagt. Sången gick ju kääs eftersom 1, jag är ingen stark sångerska och 2, det blir ju inte bättre av att man är nervös. Skådespeleriet vet jag inte, juryn hade verkligen stoneface. Det jag vet är att typ hälften av alla som sökte sökte samma roll som jag... konkuransen är stor alltså. Men jag ska inte gå runt och vara bitter, det finns ju en liten chans att jag faktiskt får rollen, och om jag inte får den så kommer jag förmodligen ha en stark position i kostymgruppen, vilket är väääldigt roligt! Det ska bli sjukt kul att börja jobba med musikalen på riktigt. Roll och produktionsgrupp får vi reda på idag.

Annars försöker jag fortsätta med mitt projektarbete. Har pysslat med dreamweaver idag. Hoppas på fotograferinger på lovet också, om alla inblandade kan.


Terminal 2

Poopidoopidoo... MEN SHIT! Jag har ju inte berättat om CPH fashionweek(end)! Hahaha åh vad roligt det var där, ojojoj. Jag tänker alltid vara på modevecka, i alla fall i tankarna. Så himla kul och snyggt! Julia var bästa sällskapet och vi åt 9 bitar sushi var, fan heller att vi skulle dela, servitrisen var väl van vid anorektiska modeller så hon frågade om vi skulle dela på en niobitarsportion, sär. Matutbudet var faktisk lite upprörande. Man kunde välja mellan två olika sallader (yttepyttesmå portioner) och vår sushi.

CPH Vision

Förutom maten var det så fruktansvärt kul att jag nog inte kommer göra upplevelsen rättvis om jag försöker beskriva den. Men jag kan summera med att det var snyggt, jag tog snygga foton på modevisningen och i mässhallarna, bästa sällskapet, gratissaker (som tex två diadem, champagne, fruktbitar, tygpåse, snyga tidningar och kataloger)

Gather your dreams

Jag orkar inte jobba med religionsövningarna, eller samhällsuppgifterna. Det är så sjukt, för jag har verkligen oceaner av tid som jag inte utnyttjar som jag borde. Jag blir alldeles för slö av att vara slö. Men just nu är det faktiskt MYCKET som behöver göras. Fixa en massa olika saker till hemsidan, artiklar, fotograferingar osv, förbereda mig för audition till musikalen och läxor i två andra ämnen samtidigt som jag borde skaffa jobb. Det är mer än vad jag har haft på länge, okej det säger ju inte så mycket, men jag är stressad. Varför gör jag ingenting då!?

Disney Couture Tinkerbell 'Think Wonderful Thoughts' Bangle

Disney Couture Tinkerbell 'Think of a Wonderful Thought' Armband, 332:-, vill ha ändå...

Like the flower and the bee


En sak jag vet är att jag älskar PPQ:s vår/sommar kollektion, så sjukt fin! De har bla olika coola hotpants som jag gärna skulle hänga in i min garderob. En ganska ljus kollektion med mycket pasteller, trots bilden.

Frocks rocks

Det var skojigt igår och jag dansade rumpan av mig med de finaste vännerna! Det var väldigt många man kände och kände igen, vilket var både bra och dåligt. När jag kom hem vid fyra, efter försök av att fylla på Julias mobil med pengar för att ringa och störa stockholmare, så gjorde jag en svag chailatte vilket borde bli tradition.

Nu sitter jag och tittar ut genom ett fönster av snöigt yrväder och funderar på vad jag ska göra härnäst med mitt projektarbete. Jag måste ta mig i kargen alltså, verkligen. Det står helt stilla just nu.

RSS 2.0