Hey, teacher!

Ååh så har jag börjat skolan, igen. Jag trodde ärligt talat att det skulle vara roligare än vad det var... men allt var liksom som vanligt. Alla människor var som vanligt. Jag vill ha lite förändring. Det har ju gått ett helt sommarlov för tusan! Aaahrgh...  och idag börjar jag kvart i två :D eftersom ettorna typ ska ha dramasalen, och min klass annars ska ha drama hela förmiddagen... man kanske ska sticka dit lite innan och snylta lite mat :P tror jag gör det faktiskt!

Nu när sommarlovet är slut så har jag inga pengar kvar heller eftersom jag inte får studiebidrag på två månader. Så någon skolstartsshopping blir det inte häller.... bajs... men jag har tur som fyller år den 20 sept för då får jag säkert antingen pengar eller kläder, som jag kan byta om dom inte passar ; ) åh nu är det bara 23 dagar kvar! Hihi, spännande :D



Så denna ursnygga väska från Mellow Yellow, La Redoute, blir det ingenting av. För tråkigt.


Adios amigos!

Weekend

Ånej! Imorgon pyser Julia iväg... då är det tur att internet finns så att man fortfarande kan vara in touch. Jag skickar med henne en lite Robin Hooddocka som ska beskydda henne i Nottingham. Vi kommer inte att ses på nästan ett år (!), om jag inte hälsar på henne vilket jag ska göra! Hon kan inte stoppa mig : )

Så se upp Nottingham, here I come!'

     

Magick

Jag var och såg Klaxons igår på Malöfestivalen, för första gången. Dom var faktiskt skiit bra! Härliga överstämmor :D Det är något jag kallar musik!



Gå in på youtube och kolla.

In her shoes

In her shoes

Är inte dom här skorna helt wonderbaum! Och så var dom såå billigga också, men jag köpte inga... dom är ifrån en affär i Amsterdam som hette typ "Sacha &....." nåt sånt :P Dom hade i alla fall mängder av skor! Och snygga!... vill tillbaka...

De kommande inläggen kommer nog innehålla ganska många bilder från sommarlovet, så ni är berädda!

See you at MF, bye!

Robin Hood

Kopenhage
Karta över Köpenhavn och Julias Ipod på väg till Danmarks hufvudstad.

Julia sticker till little Britain, Nottingham närmare bestämt, på lördag. Och det är väl kul men hon ska va där i ETT ÅR!! Eller tio månader i alla fall. Jag kommer sakna henne!

Julias låt: Julia, Marit Bergman.
Texten är  "com'on home sweet Julia"

Coat

Var ute på ASOS och checkade lite kappor och jackor. Gissa vad jag hittade om inte denna underbara parkas från FCUK!



Jag har faktiskt sett den i deras affär i Sthlm, där jag köpte en svartmönstrad tunika :P slurp*

The time of my life

Ooh, har precis kollat på min favvo rulle Dirty Dancing. Asså jag har säkert sett den typ 20 gånger men den blir bara bättre! Helt underbaar! Jag har hela skivan med all musik också :P. Det är ju typ den (musiken) som är bäst.

Dirty Dancing

Dirty Dancing får helt klart; ♣♣♣♣♣

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

VADÅ ALLTID SKITSNYGG?!  :D

Run Forest, run!

Har precis kollat på någonfriidrottstävling. Tror det var DN-galan. Det är faktiskt sjukt kul att titta på när man vet hur allt funkar. Sverige har ju sjukt många superbra friidrottare! Tänk att springa tretusen meter med hinder! Jag säger bara orka!

Jag har blivit värsta brun på ryggen efter dagens ränsande i solen! Skit kul, eftersom jag typ var grön jämfört med min kussekusin, som jag träffade i förrgår, som har varit i Grekland. Hon blir alltid bajsbrun...bajs...

Dagens designer får bli Oscar de la Renta:

Oscar


Tycker nästan att det är lite Rachel Bilsonstil över den här looken. Vad tycker du?

Hard work, work

Var tvungen att gå upp svintidigt för att gå till tandläkaren. Så jag är lite trött nu, efter allt skrapande i munnen. Om en timme sticker jag till Malmö för att rensa ogräs på en takterass med min stora bror. Hoppas det inte är allt för jobbigt bara, min slöhet är gigantisk :P.

I detta inlägg vill jag även förklara varför jag har döpt min blogg till galago, eftersom det var någon som frågade och tyckte att jag inte var särskilt klok.

När jag gick i trean (på lågstadiet) så skulle vi jobba med olika djur och alla mina kompisar tog djur som lejon, häst och hund, men jag ville inte jobba med ett djur som jag redan visste hur det såg ut så jag gick hem och kollade i lite böcker. Min pappa hade en stor pärm med en massa djungeldjur som jag bläddrade igenom. Jag fastnade för en liten krabat som kallades för Bushbaby, eller Galago.

När jag senare i livet skulle starta en blogg ville jag ha ett namn som inte direkt kopplades till något och som inte så många visste vad det är eller betyder. Vad jag då inte visste var att det även finns en serie som heter just Galago, men det var alltså inte den jag syftade på från början.

Galago  inte Galago 


Hoppas nu att alla har blivit lite klokare på mig och min blogg!

Chocoladehagel

Åh, nu är jag hemma igen :). Det känns bra och skönt men lite tråkigt... i Amsterdam gjorde jag saker hela tiden, såg nya platser och hus. Nu är jag tillbaka till verkligeheten. Men jag får väl säga som Dorothy i The Wizard of Oz; "Ther's no place like home"!

Jag har blivit lite sockerberoende efter min utlandsvistelse. Holland är ett mycket sött land om man säger så. Med oss hem har vi typ fem paket med chocoladehagel, typ chokladströssel men mer chokladigt, och en burk med chokladkräm, som nutella men sååå mycket godare, och en burk med pindakaas, jordnötsmör. Jag åt rostebröd med chokladkräm varje morgon, det måste ni prova, så oerhört gott :P!  

Amsterdam Fashionweek avslutades precis när jag var där. Vi såg stora tält som monterades ner och när jag kikade in lite i ett av tälten kunde jag se en runway plockas undan och packas ihop. Synd bara att en visning säkert hade kostat svinmycket och att allt tog slut... men man kan ju inte få allt, kanske, inte alltid i alla fall.

Dagens, eller veckans märke får bli River Island eftersom det var där jag fyndade mest i Amsterdam.

90s1.jpg

Tot straks!

RSS 2.0