Fruit of the loom

Det var Back in the Days!

Mitt liv var regisserat för kids som hängde i sandlådor
I blöja, galonisar med techniclego och transformers
Slängde armbågen men började grina på mördarmovies
Men gjorde mig välförtjänt av veckopeng och lördagsgodis
Jag är skittight nu men ni har inte hört det första
Det var på den tiden jag kunde mörda för mina turtlesgubbar
Snorungar vi skämtade tills vi fick magknip
Och jag och Paul blev alltid hämtade sist på fritids

MTV Raps, Banana skids, McGyver
Fruit of the loom, HB, bröst och butterflyer
Palla äpplen, handen på rumpan och BMX
1990 nånting, det var back in the days


Bara älska den låten! 1990 nånting, Snook.

bush baby

Ebba är sötast i världen! Speciellt när hon smaskar jordgubbar.

Jag försöker fixa en ny outfit till bloggen, går inte jätte bra. Orka photo shop! Jaja, tänkte lägga upp en bild på en galago (söt, söt, söt!) men min dators IQ är nog för låg för det.

Humming

Anastasia sjunger "I'm sick and tired of always being sick and tired" och det är precis så jag känner mig. Jag är så sjukt trött på att vara sjuk och trött hela tiden... det känns som om jag har en knut på min näsa och ett srypkoppel runt halsen... inte coolt, eller socialt. Jag har så tråkigt! Innan var jag så sjuk att jag ändå inte kunde göra något men nu är jag uttråkad... det värsta är nästan att min solbränna från siesta håller på att försvinna! Ujujuj.

På tal om siesta så var det en trevlig tillställning. Så många bra band med superb musik! Haha vad knasig jag låter. Nä men musiken var jättebra, förutom att Lykke Li ställde in.. taskigt tycker jag. Trots all bra musik är jag lite less på festival nu. Jag klarar bara inte av kampingen, så äckligt, varmt, dräggigt och hm, sa jag äckligt? Nä där var jag bara när jag var tvungen. Min dunderförkylning beror nog väldigt mycket på siesta också. Jag var redan lite snuvig när jag stack dit och så frös jag som en isbit på nätterna, plus att det just under nätterna inte blev särskilt mycket sömn. Men jag får nog säga att det var värt det! Jag ångrar verkligen inte att jag åkte dit!

Åh det kliar i mitt öga! Har nog ögoninflammation också...

Hatten av för Adam Tensta

RSS 2.0