Musikal

Musikal
Bild lånad från Sydsvenskan, Spykens treors musikal förra året.


Nu har jag kommit hem från en helhelg i hufvudstaden (okej, jag var där förra veckan men ändå). Det var verkligen skit kul! Vi åkte upp på torsdagen och shoppade loss på fredagen. Jag köpte i och för sig bara en tröja, från FCUK, men den var väldigt fin. Sedan på lördagen var det dags för bröllop. Det var ett jätte fint bröllop med vigseln på en skärgårdsbåt! Efter vigseln var det femrättersmiddag och fest på Säby Säteri. Så det var verkligen en höjdarhelg! :)

Ikväll ska jag gå och se estettreornas musikal "Peter Pan". Ska bli jätte kul, hoppas den är bra, men det tror jag nog, dom går ju på Spyken! :D

Cold

Cold

Ååh jag har fått min klänning från ASOS nu! Den var ännu finare än vad jag hade föreställt mig!
Håller på att skriva lite skolarbete men har sån otroligt jobbig halsont och täppt näsa (låter helt galet när jag pratar). Det är inte roligt att vara förkyld...

Ha det bäst, ha en fest!

Inte coolt...

För er som känner er nere på grund av människor med no brains:

Inte cooltVarför är killar så elaka? Det enda dom gör är att såra oss tjejer! Nä
okej det är väl bra att dom finns men det är inte lika kul när friendsen blir sårade och ledsna... jag är helt nere idag på grund av just en sån här händelse. Men jag ska försöka trösta henne med glass och kärlek!

LEGOLEGO


Sjukt härliga örhängen med legogubbehuvuden! Riktigt coola. Ska kanske göra ett par my self. Hittade bilden på blanketfort.com.

Banana Republic

Banana Republic

Är inte den här klänningen helt underbart vacker!? Den kommer från Banana Republic och kostar lite för mycket för min plånbok...men det är riktigt bra ögongodis!

Bye♥

Superstar

Eftersom jag går estetisk dramalinje på gymnasiet så håller min klass (och jag) att sätta upp pjäsen "Lilla Asmodeus" och vi kom på att vi bara har fyra lektioner på oss att göra allt klart! Så det är lite stressigt men kul :D. Och imorgon är det nationellt prov i matte. Jag orkar tyvär inte plugga som jag borde men till alla andra där ute: Lycka till!

Superstar
Några i klassen berättade om den här sidan. Man kan tydligen ha någon slags meritlista och få både stora och små roller. Ska checka vad det är för något.

All for now!

Nipprig

Min lillasyster fyller fjortis på torsdag så vi firade henne med tårta idag. Jag gav henne en nipperask med små blommor på från guldfynd. Usch jag gillar inte ordet nipperask :P det låter så nipprigt, men asken var fin.

Jag är så lycklig, jag köpte kläningen från asos! Jag lyckades att få tag i den i storlek tio! Får väl sy in den om den är för stor... den ska komma inom nio dagar. Värsta snabbt (är inte van vid att shoppa på internet)!


Nipprig
Vill ha den här väskan från Topshop! Måste ha en ny skolväska som inte går sönder bara för att man har en massa läxor.

RSS 2.0