storm and longing

Idag var nog första dagen på vääldigt länge som jag kände att mitt hår var fint. Det var glänsande och fluffigt, precis så som en page ska vara. Väldigt glad för det. En sak jag är mindre glad för är att när jag kom till H&M för att shoppa AIDSkläder (fashion against aids) så var nästan allt slut... jag la dock undan ett rosa linne med läppar på, designad av Jane Jagger. Ville ha en där det stod bang, bang, bang på men den fanns bara kvar i skylltfönstret och det exemplaret var redan bokat. Boring. Rihannas linne var inte så snyggt i.r.l. så det blev inget sånt.

Min nya stilikon är Kate Bosworth. Har sån snygg, ren stil. Tyvär blir det ingen bild, el ordinador kronglar... men jag såg en såå snygg bild på henne i december/januari nr av teenvogue där hon har en gul, långärmad tröja, mörkböåa stuprörsjeans och en röd skarf- så snygg!

Blow dry

Har precis kommit ur duschen. Min hy är jätte torr, svider när jag jäspar. Inte coolt... snart ska jag ut i stormen för att posta brev och sedan vidare till stan för en fika med L. som är lite deppig. Får muntra upp henne med nåt gott! Kanske lite ögongodis på stadsbiblioteket. Det kryllar ju av snygga, utländska studenter där nu! Härlet ♥

Bilder snodda från espressohouse

And off we go!

Najs

Shoppade satan igår! Så roligt men ändå så ångestladdat! Jag menar, det är kul att köpa kläder men det är inte kul att förlora stålar... jag köpte i alla fall:
♦ VINTERSKOOR! på bianco, svarta mocka/läder med vitt ludd inuti
♦ skjorta från MQ, stockh lm
♦ röd och vitrandig, båtringad tröja på H&M
♦ pastellfärgade strumpor (5 par) på H&M

allt detta fick jag för 800:-, det är ju wounderbaum! Så lite glad är jag nog, trotts ekonomipanik. Jag har faktiskt typ 1000:- kvar på kontot, inte illa, men jag kanske vill köpa någon festivalbilljet också... får väl spara!


Rihanna för H&M:s "against AIDS" kampanj

New

Har nu fixat nytt utseende! Här på bloggen alltså. Ska kanske fixa nytt utseende snart, på nova. Shopping! Hoppas det är rea på vinterskor!..vill ha le coc sportif! <--(stavning?)

bye bye!

RSS 2.0