Sassy

Ja du, då har man lunchat med Håkan Hellström! Lite galet. Jag var i staden med Malle och stekte glass i solen då plötsligt Misha messar Malle att hon sitter bredvid Håkan på Herkules-bar, vi blir galna och rusar dit med breda flin. Och som utlovat sitter Misha vid bordet bredvid Håkans och dricker en kopp kaffe med sin boyfriend. Håkan har på sig en randig tröja och hatt (klockren liksom) och skrattar med sina bandkompisar mellan tuggorna av lunch. Väldigt häftigt om jag får säga det själv. Misha var helt lyrisk och gned sig mot Håkans soffplats när de hade lämnat lokalen. Underbart.

Senare på kvällen tog jag min burk med chai och cyklade för att promenera med Julia. Vi slutade hemma hos henne med goda nyheter och mycket fnitter. En mycket uppskattad dag!

Hangman

Hahahaha, hittade de här på David and Goliath. Linnea, don't take it personaly!

Red Headed StepchildSEE MORE
Hey, Pull my finger Hey, Pull my fingerLet's play hangman... Let's play hangman...You smell worse than my fart You smell worse than my fartCover your face... Cover your face...

My babyThe night we met I knew I needed you so
And if I had the chance I'd never let you go
So won't you say you love me
I'll make you so proud of me
We'll make 'em turn their heads
Every place we go
So won't you please

(Be my be my baby) Be my little baby
(I want it only say) Say you'll be my darling
(Be my be my baby) Be my baby now
(I want it only say) Ooh, ohh, ohh, oh

I'll make you happy, baby
Just wait and see
For every kiss you give me
I'll give you three
Oh, since the day I saw you
I have been waiting for you
You know I will adore you
Till eternity
So won't you please

(Be my be my baby) Be my little baby
(I want it only say) Say you'll be my darling
(Be my be my baby) Be my baby now
(I want it only say) Ooh, ohh, ohh, ohh, oh


Old

Haallå!

I svenska har vi fått i uppgift att läsa en modernistisk bok, jag valde "Den gamle och havet" av Ernest Hemingway. Hoppas att den är bra, fast det tror jag. Var på kulturens modernismutställning med klassen, riktigt roligt. Jag blir så himla inspirerad av snygga saker!


Hello

Ja, nu sitter jag här hemma, tittarut genom trädgårdsdörren på rosor, maskrosblad och solsken. I bakgrunden hör jag Linneas p3spelande. Det är faktiskt väldigt mysigt, alla är hemma, till och med bobba. Han är trevlig så länge han pallar, då gillar man honom.

Har skrivit ett brev som jag ska skicka ut till en bunt tidningar, eller så många modetidningar som möjligt rättare sagt. Det är till mitt projektarbete, tänkte att jag skulle kunna åka på någon form av studiebesök (helst på ELLE) för att få en massa insikt, inspiration och tips.

Igår var det 18års party, härlet, härlet! Grattis Tora och Agnes!

As strong as you might
Working day and night
Whatever happens
Do the DANCE
Do the DANCE
The way you move is a mystery
Do the DANCE
You're always there for music and me

Bilden “http://www.elleuk.com/var/elleuk/storage/images/starstyle/style-files/kirsten-dunst/node-200139/2198350-1-eng-GB/kirsten_dunst_mode_large_qualite_uk.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Kirsten Dunst, ständig inspirationkälla

RSS 2.0