baby boy

I lördags passade jag Fredrik. Han är jätte snäll och jag väckte verkligen hans kreativa sida, estet som jag är. Vi ritade knasiga gubbar och vek coola flygplan. Han döpte sina till bla Eldblixten och Molnet. Mina fick heta Örnen och Sparven. Hans plan flög längst från klätterställningen på lekplatsen. Jag ska ha revansh!


Förra gången jag passade honom, för några månader sen, så läste jag och mina buddies metros horoskop. Detta var innan jag visste att jag skulle passa honom följande helg. I horoskopet stod det att jag skulle lyssna på mina kompisar och att dom kanske ledde mig till en kille som jag skulle träffa igen. Jag var helt spänd och tänkte att någon säker skulle ta med mig till någon crazy fest. Nästa dag ringer Nina och säger att hon inte kan sitta barnvakt åt Fredrik på lördag och undrar om jag vill sitta istället. Jag tackar aldrig (okej nästan aldrig) nej till pangamöjlighet och tackar ja. Det är så ironiskt. Horoskopet stämmde ju faktiskt, min kompis parade ihop mig med en pojke som jag kommer träffa igen! Riktigt roligt!

Inspiration station

Jag borde skriva arbete (som vanligt) men jag har ett alldeles för roligt ämne att skriva om. Jag kommer in p sidospår med oerhört vackra bilder och häftig fakta. Mitt arbete ska handla om modet under mellankrigstiden, alltså tjugotalet, helt fabolöst fint!Det stora namnet i början av tjugotalet var Paul Poiret. Hans kreationer är helt fantastiska och klädskisserna (skisser, in my ass) är ritade av Georges LePape. Det nästan kliar i fingrarna, jag blir helt sugen på att rita! Funderar på att göra en förstoring av en av hans bilder och sätta upp på väggen. Det skulle nog bli finfint.


why, then oh why, can't I?

Jag vill, vill, vill, nä jag MÅSTE till arvikafestivalen! Nu ska Kate Nash spela där också! Jag menar kan det bli bättre? Det är ju inte så att någon av Kate Nash eller Death Cab for Cutie kommer ha tonvis med spelningar i SVerige i framtiden, speciellt inte på ett och samma ställe med en massa andra fettigt bra band!


Något bra har i alla fall inträffat. Jag fick godkänt på spanskaprovet! Alltså jag höll seriöst på att börja gråta när jag fick reda på det, fick tårar i ögonen. En sådan lättnad! Däremot har jag FYRA stora arbeten so jag har skjutit upp. Jag har inte skjutit fram dom lite heller, det mest försenade skulle vara klart vid höstlovet 2007... inte coolt.

Nu ska jag nog duscha. Ja, det ska jag. Mitt hår är fettigt fettigt!

Ha en fettigt bra kväll!

Trendstopper

Vad är detta för vackert? Gå in på trendstop.com. Jag förstår inte riktigt men jag tror det är en (typ) modetidning fast online, som man kan prenumerera på.
Bilden ?http://trendstop.com/product_info/i/clothing_women/info_07.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden ?http://trendstop.com/product_info/i/stores/info_07.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

I don't want your ugly elephant

Varför? Jag har inte riktigt koll längre, känns det som iaf. Skrev spanskaprov idag och jag hade faktiskt pluggat denna gången, hoppades på att jag skulle få ut något bra av det. Men NEJ, says the man in washington. Halva provet bestod av luckor man skulle fylla i med verb böjda i imperfekt och preteritum, det är omöjligt! Och jag hade pluggat! PLUGGAT! Åh, jag blir ledsen.

http://www.claudiocolombo.net/FotoDVD/dumbo2.jpg

Lyssnar på Edith Piaff, La vie en rose. Lyssnar på Dumbos mamma sjunga Baby of mine (snyft). Lyssnar på J'y Suis Jamais Alle, soundtracket till Amelie de Montmartre.
http://medias.unifrance.org/medias/2868/format_vignette/amelie-from-montmartre.jpg
Nu lyssnar jag inte på någonting, oj, häh, ljudet var avstängt. Nu lyssnar jag på Photobooth med Death cab for cutie. Jag vill, vill, vill se dom. Jag vill verkligen se dom. Dom spelar på Arvikafestivalen i sommar. Jag måste dit! Men det är ingen som ska dit...Kan man åka på festival allena? Nej.

too cool for school

halloj! jag är trött. Jag sitter högt upp i ett rum med datorer och utsikt över professorstaden, och det är ju iofs aldrig fel. På torsdag är det SPYX! Ska bli kul, kul, kul. Hoppas jag. 

Har precis skrivit klart mitt brev till Julia i England. Det blev fint, min mamma gav mig tips om att använda modetidningsomslag som kuvert. Reultatet blev stålande! Hoppas hon gillar det. Julia alltså.


Gosh... vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag kommer väl på nåt... JA! Jag och maliin såg Breakfast at tiffanys! den var sjuk i huvet! Alla borde se den. Typ vuxna människor som har feta fyllefester och röker på med an glammig touch. Riktigt najs faktiskt. Plus att vi åt Ben & Jerrys samtidigt. Glass i stora lass! Och en Audrey Hepburn som bara är så jevlans coolsnygg!

RSS 2.0