Magic

Ojojoj säger jag bara. I fredags jobbade jag och Malle på Joe Laberos show i Malmö. Det var sjukt kallt men sjukt ballt! Vi blev uppraggade på stan av en lite obehaglig man som frågade om vi ville jobba på Joe Lamberos show ikväll. Vi sa ju såklart ja. Så då blev vi munkar. Skoj, skoj. Fick se hela showen gratis och kommer få lön innom kort, plus att vi nog kommer jobba där igen.

Ska jag dra på fest ikväll? Va på fest igår, kommer va på fest imorgon. Det tål att tänkas på.

Directors cut

Min högra hand är iskall. Jag har suttit vid datorn för länge. Var tvungen att skriva klart om barnarbete, så det så. Annars har dagen varit väldigt behaglig. Var "sjuk" från alla lektioner förutom webbdesignen, kan man ju inte missa.

Är lite darrig och ganska tom. Förlåt mig för att jag inte talar klarspråk.

Imorgon vill jag parta med studenter. Jag vill i alla fall parta. Är ledig på fredag eftersom Challe ska på begravning. Sen blir det fest på lördag också. Får se om det blir skoj. Ska nog inte ha några förväntningar. 

Ska nu plugga till svenskaprovet vi har imorgon. Jippie.

First cut

Oh, jag är så trött. Vill nog bara gräva ner mig en smula. Lägga mig under ytanså att bara huvudet sticker fram och inte vara entusiastisk. Nä ok, efter lördag kan jag gräva ner mig. Eller efter måndag. Hm, nä efter lovet. Nä det får nog vänta tills efter februari nån gång. Nu måste jag ha energi! Nu tusan alltså!

Let's take a walk on the wilde side.

Awoo

En vecka sen sist, det var ett tag sedan.

Denna helg har varit väldigt fin den med. Igår blev det Malmö med Julia, vi fotade snygga människor, köpte strumpor och var allmänt yra i bollen. Blev lite överraskade av människor med skramlande nycklar och rasister med mikrofoner. Ganska underhållande men dock inte på ett positivt sätt. Trots den demonstrerande folkmassan så blev jeans, halsband och eyeliner inhandlat. Sen var vi milt sagt trötta. Så vi åkte hem.

http://blogg.svd.se/images/blogg/10/blogg_susanna_070203.jpg

På kvällen blev det kvalitetstid med Linnea. Vi underhöll Flossy med CSI och popcorn. Vi (Linnea och jag) passade på att äta upp brownies och vitchoklad innan hon kom hem, det hade faktiskt inte räckt till alla.

But you

Vilken fin helg det blev, till slut i alla fall. Malin hittade sin försvunna själsfrände (mobilen), Julia skrattade lite mellan tårarna, Carolina köpte upp hela Top Shops sortiment (nästan).

Min helg? Den är hemlig. Det du!


Bara för att jag gillar bilden till höger.

In Sweden we call that "pottfrilla"

Jag måste skärpa mig (igen, som alltid) nu har jag suttit framför datorn sviinlänge. Jag orkar inte mer. Blir liksom helt yr. Måste duscha och ringa till Bäckaskog Slott. Ska vara där och ha photoshoot den 9 nov om allt går enligt planerna. Linnea är världens bästa assistent! Hon är mycket mer organiserad än jag, vilket behövs.
Ikväll blir det kanske Nr 15 med Malle och Olivia (grattis). Vill verkligen festa. Alltså verkligen! Hähä, med risk för att låta desperat.

Tråkig nyhet är att min lille utbytesstudent förmodligen ska lämna Sverige för att hans värdfamilj inte gillar honom. Så elakt!

Lika tråkigt är det när vänner är ledsna. Det enda braiga är då att man får en ursäkt för att gräva ner sig i soffan med var sin kopp chai latte och "Bert, den sista oskulden".


That is.

Okej jag måste börja med att säga fårlåt till Betnér, du ä rolig.

Sen måste jag säga att jag idag var på bilskroten och frågade om man får springa omkring där och fotografera modeller, det gick alldeles utmärkt. Helt fantastiskt! Vi får till och med klättra på billiken! Jag är glad! Och Linnea vill vara min assistent, vilket betyder att jag kommer se väldigt viktig ut när hon kommer springandes med en latte i handen för att hålla mitt goda humör uppe.

When I grow up

Nu har jag bestämt mig. Jag ska vara lugn. Inte tänka så mycket på "fel" saker och vara chill när det gäller. Jag ska inte bry mig så himla mycket bara. Bara när det gäller.

Jag har också bestämt mig för att börja ta tag i mitt projektarbete. Tidningen. I veckan ska jag träffa min fotograf som ska plåta slottsfotograferingen, bilskroten och i studion. Hoppas han är samarbetsvillig! Det braiga är att han kommer fota för mig helt gratis eftersom jag är kompis med Petra och för att han älskar att fota. Måste även skriva en ledare. Mitt arbetsnamn är Co-ed men efter att ha googlat det så uppstäckte jag att det finns en manstidning, med brösttema, som heter det. Måste kolla upp saken närmre.

Nu ska jag titta på den lille mannen Magnus Betnér i "I ditt ansikte" eftersom det inte finns något annat skoj. Skulle i och för sig kunna gå till sängs. Roligare än Betnér.

How do you do?

Hmm. Varför blir det aldrig som man har tänkt sig? Man kan ju i och för sig inte se in i framtiden, men varför försöker man då att fantisera ihop hur det kommer bli? Ujujuj.

RSS 2.0