Cold nose

Jag har blivit slagen av en superförkylning. Både igår och idag har jag gått hem tidigare från jobbet på grund av huvud nere vid anklarna. Det trista med mina förkylningar nu för tiden är att de sätter sig ganska mycket i bihålorna så att hela huvudet svullnar upp innifrån. Därför äter jag chokladglass och tittar på TV ikväll. Trevligt.
 
Tumblr_mdz5qi73fz1riahx7o1_500_large
 
Glömde jag säga att mina ovanförgrannar har fedefest? Untzuntzuntz baby.

Not restless anymore

Detta inlägg gjorde jag igår i all min rastlöshet. Är så jäkla trött just nu men vet att jag ändå inte kommer somna. Eller?
 
Imorgon och resten av livet skulle man kanske ta och se ut så här.
 
a single man
 
 
Hairdo
 
Alexa

Restless

Sitter och kliar mig på kinden. Har precis (läs för tre Community-avsnitt sen) haft mysigaste middagen med planerat imroviserade superenchiladas och Julia B. Vi tuggade bull stockholmska och keff skånska och om en massa annat också såklart.
 
Så. Jäkla. Gott.
 
Nu borde jag gå och lägga mig men eftersom jag skaffade en ny telefon för ungefär två veckor sen så är jag jätterastlös och kan inte varva ner då jag tittar till nallen varannan minut. Förbannelse säger jag, smart telefon säger äpplet. God natt.

Gurls

Hej alla nära och kära!
 
Idag har jag lyckats med att sätta väckarklockan på 15min efter att jag börjat jobbet men ändå bara komma 10min försent. Inte illa! Nu sitter jag mätt och belåten och dricker äppeljuice. Ska snart poppa en påse poppisar och kolla på nya avsnittet av New Girl. Innan dess vill jag bara att även du ska få se dessa fina klippdockor föreställande killarna i favvoserien Girls:
 
 
 
 

RSS 2.0