À vendredi

Idag är jag ledig och tydligen förkyld. Det är skönt och irriterande. Skönt att vara ledig, irriterande att snoret kittlar näsväggarna så att jag behöver nysa så att snoret skvätter varannan minut. Nej så förkyld är jag inte, bara lite snuva, utan skvätt. Jag har spenderat dagen inne med myströja från London och favorithalsband. I eftermiddags var jag i och för sig inne vid Étienne Marcel och drack te och åt rabarbertarte med min vän så helt bedrövlig har jag inte varit idag.


Det är elakt tråkigt väder i Paris nu för tiden så jag tog på mig kaninstrumporna för att inte frysa.


Den här hittade jag utanför kafféet jag satt och smaskade brunch på en annan trött dag, bredvid en hög med böcker. Det var en kvinna som höll på att flytta som ställde ut saker hon inte ville ha längre (väldigt vanligt att hitta madrasser, soffor, stereor eller toalettsitsar på bostadsgator här) och jag tyckte att den här var för fin för att inte bli min så den fick följa med hem.



Innan jag fick jobb här kändes sådana här dagar så jobbigt hopplösa men nu när jag annars har något annat att göra om dagarna är det skönt att faktiskt välja aktivt att inte göra någonting när jag kan.

Säg ditt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0