Jealous girls

Sitter och lyssnar på en spellista från en några år gammal mix-skiva, det känns bra. Jag fick nog skivan i ganska bra tider eftersom jag bara blir glad när jag lyssnar på den.

Mina minnen är väldigt mycket kopplade till mina sinnen. Det är bra om man vill känna sig glad och så, men inte vet hur, då är det bara att gå tillbaka i tiden och komma ihåg när du mådde som bäst sist, ta fram musiken och parfymen som var med dig och låta léendet komma.

http://lookbook.nu/files/looks/large/783511_stripes_and_bow.jpg?1283773277



I förrgår kalasade jag på söders ölhak och slutade på favoriten Strand där natten sparkades av med rundpingis och dans. Riktigt roligt och jag är lite mysglad över att det är höst, faktiskt.

Säg ditt
Postat av: Alina

ha en fin kväll sötnos! =)

2010-09-06 @ 16:05:13
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: Karin

är också mysglad över hösten, HAPPY om jag ska va ärlig:D det är ju toppen nu ju

2010-09-06 @ 19:46:43
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Alina

först och främst, sjukt söt tröja! har en liknande hehe.



Sen måste jag bara säga att jag kan inte skriva all kunskap jag kan om SD i ett inlägg för att bevisa att jag vet vad de står för, jag vet att det finns djupare ämnen, jag valde att ta upp ett ämne som jag tycker är viktigt, men som gör att många vänder SD ryggen, jag pratar inte om politiker utan vi ungdomar som inte har så jättekoll på allting ibland=) natti

2010-09-07 @ 01:05:56
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: Alina

juste en sak till, jag tror självklart inte SD kommer fixa hem m.m åt alla på ett knäpp, men jag tycker att man ska börja med det land man bor i innan man tar på sig större ansvar och ger invandrare hopp om bostad och jobb, och så är det inte alla som får det när de kommer hit=)

2010-09-07 @ 01:07:29
URL: http://musicrecord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0