Over and out

Just nu vill jag bara lägga huvudet på min svala kudde, blunda och öppna ögonen tidigast imorgon men först måste jag proppa magen med något gott. Av någon underlig anledning hoppar tonerna från The Candy Man (Charlie and the Chocolate factory) runt i rummet och jag tänker på dagen som har gått.

I morse vaknade jag av radion 05.40 för att hinna till H&M på Sergelgatan till halv åtta. Den tidiga morgonen gjorde mig inte mycket då jag visste vad som väntade i butiken, Lanvin. Jag har aldrig shoppat/jobbat på något H&M-samarbete innan men har hört rykten om kaos och djungelns lagar. Så när dörrarna öppnades för kunderna kl. 08.00 hade jag satt på mig mitt pepsodentleende och fällt ner pansaren. Jag fick dock aldrig utnyttja den senare tillgången. Efter en timmes tumrullning kändes det fortfarande som att det var mer personal än kunder i butiken. Mycket underligt. Antalet kunder ökade i och för sig sakta och säkert med tiden men något kaos bröt aldrig ut och jag undrar om de förra samarbetenas kaos bara är mytomspunna vandringssägner.

När mitt pass väl var slut tänkte jag köpa rosa sammarbetsläppstift men det var såklart slut. Därför kom jag hem med ett paket svarta strumpor, två storlekar för små, och en Lanvin♥H&M-jobbtröja, som dock är väldigt fin, trött och hungrig, men glad ändå.



Nu har jag passat barn, ätit pepparkaka och gått i snöstorm. Kan bara säga, över och ut, god natt!

Säg ditt
Postat av: kajsa

Jag var inne och kikade lite när jag var inne i stan men fastnade inte för något. var sugen på läppstiften jag med men de var slut i butiken jag var i. Lika bra det. Behöver inget läppstift direkt.

2010-11-23 @ 22:55:38
URL: http://www.aenigma.se
Postat av: Anna

Jaha, jag misstänkte detta. I och med att klänningarna var så dyra så tänkte jag nästan att det inte skulle bli ngn rusning. Själv tänkte jag åkt in till göteborg och köat för kavajen som jag fastnade för, dessvärre fungerade inte hemsidan så fick inte tag på den :(



På Jimmy Choo och Garden Collection (framförallt den sista av dem) var det verkligen kaos och alla bara sprang in och slängde sig över sakerna ;)

2010-11-24 @ 11:40:03
URL: http://soockertoopp.blogg.se/
Postat av: Maria

woho - självfallet PEPP :) På lördag alltså! :D

2010-11-24 @ 21:57:42
URL: http://smakexplosion.blogg.se/
Postat av: Malin

Så spännande! Du kommer lära dig så mycket. Jag bodde faktiskt i Nice förra hösten och pluggade franska. Lärde mig mer på en termin där än jag gjort på ett år på universitetet hemma i Sverige. Bonne chance!



Apropå alkoholvanor så tycker jag absolut att det kan vara värt att fundera över och i slutändan hoppas jag att man beslutar sig för det man känner passar en själv, vare sig det är alkohol eller inte :)

2010-11-25 @ 09:54:18
URL: http://passopp.blogg.se/
Postat av: rebecca

sv: tack! :) Just nu har jag en tävling på bloggen i samarbete med Aussie och Bloglovin' där du kan vinna grymma hårvårdsprodukter! Klicka på länken för att anmäla dig: http://rebeccaste.blogg.se/2010/november/tavling-aussie-bloglovin.html#comment

2010-11-25 @ 12:47:52
URL: http://rebeccaste.blogg.se/
Postat av: Manal - Bloggen om Justin Drew Bieber

hej hej ! allt bra?

2010-11-25 @ 14:08:37
URL: http://thisisaboutjb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0