Similar

Näsan kan användas på deltid nuförtiden, täppt men bara då och då efter mitt fina nässprayinköp i förrgår. Jag kan alltså känna dofter, och odörer. Det sistnämda har varit lite av en I-landsplåga. Efter min goda gryta igår så stank allt i hela kök/vardagsrummet lök. Nästan lite pinsamt att sitta på bussen i vetskap om att man luktar lökigt, i alla bemärkelser.

Trots rädslan för avsmaksfulla blickar från diverse bajsätare och annat stockholmspatrask begav jag mig in till stan och fikade med min kära styvsyster, inte alls som i Askungen dock, där är hon ju inte kär. Vi hade väldigt givande samtal om stockholmsattityd, modemänniskor och att vara nitton och ny i stan. Det var riktig trevligt, hur torrt det ordet än låter. Riktigt roligt då så låter det lite bättre. Sen följde jag henne typ femtio meter bort till casinots personalingång, backstage. Tog som vanligt tbana och buss hem och möttes i dörren av den lökiga lukten, hemtrevnad försökte jag intala mig själv.

Nu lite bilder från mig till dig:

Ett av mina fönster, dock det finaste än så länge


Min hattstol med hattlåda och hattar


Tora i ett av Lindexs provrum, pussar perfekt!


Mina röda skor


Min stuga bakifrån med kusinvillan i bakgrunden


Min stuga ovanifrån med garaget till höger och delar av Storängen i bakgrunden

Nu har jag skypat med brorsan, camat med syrra och telefånat med morsan. Är väldigt kissnödig så nästa destination blir nog dass!

Puss och kram ses på stan, och glöm inte mina barn, akta er för passiv lökning!


Säg ditt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0