Dragon in suit

Igår var jag som sagt inne i äpplets kärna för att snaska fika och kompistugg. Stämningen var på topp och jag fick till och med träffa Kajsa som hade blivit upphämtad från garderoben på Grand Hotel. Hon är en trevlig prick. Vi pratade om framtiden och baktiden och jag led med Julia som numera är mejllös pga någon elaking och dess hackerkunskaper. Därför kändes det nödvändigt med lite fönstershopping så vi kollade på skor, pyjamas, BH och drakdräkter.

Helly funderar över något att klä tassarna med.


När jag kom hem ringde fina Nina, min absolut vackraste kompis, och frågade om jag ville hjälpa henne med att redigera foton som hon ska ta. Julklapp till pojken i staterna. Jag sa ja och blev glad för förtroendet.

Ikväll är det festligt värre med tjänstemannafest på Lunds nation. Drycker kommer flöda och piggelin kommer slickas. Temat för kalaset är Astrid Lindgren så jag valde den tråkiga utmaningen att vara Madicken, för hon är söt. Töntigt tänker du MEN Madicken är faktiskt min Lindgrenfavorit, hon är en cool tjej, ville vara som henne när jag var liten och nu får jag äntligen chansen!

Säg ditt
Postat av: maaria w

Fan vad najs att du äntligen får vara Madicken. Du påminner faktiskt lite om henne. Ni har samma typ av hår, bara det att hennes är längre.



Jag längtar som fan. Vi ses hemma hos mej vid halv 5, 5. Asnajs. Jag är pepp som fan. Jag tror jag alltid ska vara en rumpnisse.

Även fast jag har för mycket hår på huvudet.

2009-12-04 @ 16:13:56
URL: http://maariaw.blogspot.com
Postat av: Maria

afron var ändå bara okej, du missade inget häpnadsväckande :) Och jag är helt pepp för din skull ikväll, hehe, längtar efter att få höra om allt imorgon. feel free att störa mig med sms. alltid uppskattat hihi. du kommer rocka madicken, ha det fett :)

2009-12-04 @ 17:09:43
URL: http://smakexplosion.blogg.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

åh jag skulle också valt att vara madicken!

2009-12-05 @ 04:57:38
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Eveline

haha farligt med skoaffärsbilder, nu blev jag sugen på nya skor bara för dig ;O

2009-12-07 @ 06:55:04
URL: http://evelines.webblogg.se/
Postat av: AMANDA FALK

härlig bild :D

Ha en mysig måndagseftermiddag!

2009-12-07 @ 16:30:09
URL: http://amandajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0