Happy slapping

Just nu sitter jag i ett språklabb på skolan och skriver lite om "happy slapping", när ungdomar misshandlar okända människor och filmar det med sina mobiler. Det är ju lite intressant.


Dagens léende går till mannen med skylten "Karl Erik Rosén sköt Olof Palme, sluta mörda oss". Inte mest för att uppmuntra sådant beteende utan snarare för att han är så sjukt komisk! Han måste ju ha någon slags skruv lös... springa omkring och anklaga folk för mord! :P Så därför får han mitt leende idag (jag kan ändå inte cykla förbi honom utan att typ asgarva)



image22


Äar inte dom här skorna från David & Goliat underbara? Cool..


Dumbo

Ååh gårdagen blev faktiskt riktigt rolig! Maten blev helt ok och musiken blev riktigt cirkusinspererad! Hade tagit låtar från bla Dumbo filmen, vill se den igen(!), och Moulin Rouge. Jag tror jag lägger upp några bilder senare, på tex kakan jag gjorde till ett cirkustält :P

Idag är jag bara svinit trött och går omkring och städar efter igår... men det är också lite skojigt. Om man har mycket att städa så har det varit en lyckad kväll!


Party

Imorgon blir det kalas igen! Jag tänkte ha ett party med cirkustema. Vet dock inte riktigt vad jag ska bjuda på för mat... och vilken musik jag ska använda. Har du nått tips så blir jag såå glad! Vad heter dom låtarna från Moulin Rouge?

Ååh nu vet jag vad jag ska bjuda på:
 Grekisk ost- och grönsakspaj

Ingredienser

125 g smör
3 dl vetemjöl
2 msk vatten

Fyllning:
1 squash eller aubergine, ca 300 g
1 gul lök
1 vitlök
smör
1 tsk örtkryddor, t ex rosmarin, timjan eller salvia
3 tomater
150 g Apetina
2 ägg
2 dl mjölk
1 tsk salt
20 kärnfria oliver

Gör så här

Sätt ugnen på 225° Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Nagga pajdegen med en gaffel och låt vila i kylen ca 30 min. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen 10-15 min. Strimla squashen. Skala och skiva löken. Skala och finhacka vitlöken. Fräs squash, lök och vitlök mjuka i smör i en stekpanna. Tillsätt örtkryddor. Lägg grönsaksfräset i det förgräddade pajskalet. Skiva tomaterna. Skär osten i tärningar. Lägg tomater och ost ovanpå grönsaksfräset Vispa ihop ägg, mjölk och salt och häll det över. Strö på oliverna. Grädda mitt i ugnen ca 25 min tills äggsmeten stelnat.

Recept hittat i arlaköket ;P så mumsish!

товарищ

Kamrat på ryska ser ut så här; товарищ :D 

Jag försöker att konsentrera mig på vad jag borde göra (hitta på en myt om något nutida fenomen) men det funkar lixom inte riktigt. Vad ska jag skriva om? Hur bakmaskinen kom till eller nåt? Nää... hoppas det blir god mat på lunchen idag... men ikväll är det i alla fall "Heroes"! Det får man ju inte missa! Den där kinesen alltså, vilken kille ; )

Jag var och shoppade i måndags, vilket var ett stort behov för min garderob! Köpte en kofta, jätte skön, på God Damn och ett linne i gallrian på Storgatan.

RSS 2.0