Pourquoi

Jag sitter och cruisar genom bloggen från parisåret. Det var så mycket jag gjorde och inte gjorde då märker jag. Jag utforskade staden, gick promenader i parker och på gator, gick på marknader och pratade franska. Jag frös inte i september, åt inte lingongrova till frukost, åkte inte buss och tunnelbana till jobbet. Jag vet att jag inte var toppenlycklig och bekymmersfri bara för att jag bodde i Paris, för det var jag inte. Ibland var det extremt jobbigt med familj och vänner så långt bort och paddor till fransmän som fick en att le lite men sen sloka ännu mer, men hela vardagen blev i alla fall lite vackrare. Livet var nästan likadant som det är nu, fast jag hade Paris runt mig. Det var fint och jag saknar det så att det suger till i magen.

Kanske jag borde flytta dit igen? Eller till San Francisco, eller Köpenhamn?

Varför är man aldrig nöjd.

Accordion-pleat pant

På tal om byxor, ett par som inte är tillbakalämnade är de här från jobbet. De är jätteknäppa och jättesnygga. Mina byxor har dock lite större plissering (syns knappt att de är plisserade här dock) än de på bilden. Alltså ännu finare.
 
http://i.americanapparel.net/storefront/photos/morephotos/rsaap300/rsaap300_02.jpg

Tjejen på bilden är dessutom min favorit bland modellerna på American Apparel. Hon ser ut lite som Eva Green.

Jacquard

Idag köpte jag ett par svarta byxor på Zara, jag tänkte; det är ju trots allt löning. Jag har tittat på dem ett par gånger och tycker att de är väldigt snygga, men när jag väl kom hem och provade rätt storlek (testade en 36a i affären men de tog rast precis ovanför låren) så satt de ändå inte helt hundra. De är väldigt sköna men lite för låga och stretchiga för att se bra ut, på mig. Så jag ska lämna tillbaka dem imorgon och köpa ett par slickade, urtvättade, höga blåjeans istället. Är Weekday bäst då?
 
http://static.zara.net/photos//2012/I/0/1/p/5575/240/800/5575240800_1_1_3.jpg?timestamp=1348505680159
Mina ex-byxor.

Modern style icon no1

När jag blir stor (läs helst nu och hela tiden) ska jag ha likadant hår som Alexa Chung.
 
http://www.hdofblog.com/wp-content/uploads/2010/04/alexa-chung2.jpg
 
Alexa är snygg, vacker och cool utan att se "perfekt" ut. Det var hon som fick mig att klippa kort igen, trots min katastrof-page 2006. Det som gör henne så helig och creddad inom mode och som gör att jag vill kalla henne en stil-icon är också att hon är en av få kvinnor genom tiderna som är enormt känd för bland annat sitt utseende men som ändå har lyckats behålla integritet och mystik. Inga skandaler eller löpsedlar, bara gulliga citat, som tex det om Tom och Katie Cruises sexåriga dotter Suri "När jag blir stor ska jag ha likadant hår som Suri, det är perfekt".
 
http://imagesgonerogue.com/2010/10/alexa-chung4.jpg

Glad

Så glada!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0