Taste

I tisdags var det tisdag igen och det innebär ju tisdagsmiddag med efterrätt i sängen framför bra film eller serie tillsammans med rummisen. Det är den perfekta dagen att festa till det lite på tycker jag, sådär mitt i mellan allt.


I tisdags var det Idas tur att laga maten. Det blev en helt enastående medelhavs buffé med jumboräkor, broccoli, anans överdragen i mozzarella, ungnsbakade rotfrukter med sallad och tzatziki till det. Efterrätten blev en exotisk fruktsallad med chokladkross blandat med honung på toppen. Jag var bara tvungen att säga det.


När man inte lagar mat dukar och diskar man.

Säg ditt
Postat av: Voxofficial

looks yummi

2011-03-31 @ 14:55:06
URL: http://voxofficial.wordpress.com
Postat av: Maria

omg jag dreglar...vet vad jag ska göra i helgen...jumboräkor liksom. och ananas med mozzarella MUMS...har jag sagt att en av mina roomies är kock? :) Vi har fått honom att lova att servera oss bröd...och nästa gång han inte jobbar kväll ska jag få hans bästa tofurätt serverad :) (måste bara skryta liksom lite...för att väga upp den där bilden :P) Och just det! Kommer till Paris den 19, tiiiidigt, och åker tillbaka den 22, sent...Så att du vet :) Om du har tid att ses!

Stor kram!

2011-03-31 @ 22:44:28
URL: http://smakexplosion.blogg.se/
Postat av: Maria

Snart har vi i lägenheten förresten tecknat ett abonemang, vilket gör att vi ringer gratis till alla fasta telefoner i hela europa :) då kan vi prata i telefonen också ju !

2011-03-31 @ 22:45:47
URL: http://smakexplosion.blogg.se/
Postat av: Anonym

muums

2011-04-01 @ 05:07:18
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0