Do something stupid

Jag sparkade precis ner, och totalkrossade, en värmeljusstake av glas från soffbordet. Är det därför man inte ska ha fötterna på bordet?

Mitt hår är i alla fall fint, helt och nyklippt, och även frisörtvättat, en helt ny upplevelse för mig. Jag ska alltid gå otvättad till frisören i framtiden, det är ju massage som luktar gott. Underbart.

http://dressmaker.files.wordpress.com/2009/04/georges-lepape-vogue-march-19221.jpg?w=363&h=480



Nu skulle jag vilja gå på någon riktigt fancy tillställning, helst teater eller balett, i världens fluffigaste cape att förlora sig i. Hade inte varit helt fel att ha en stilig hattprydd man runt armen också. Tänk vad snön får en att drömma.

Säg ditt
Postat av: Maja

Åh det är ju precis så som man ska göra entré finfina föreställningar - den hattprydde får dessutom mer än gärna vara fransos! ;) I Paris har jag tyvärr bara besökt en gång men har självfallet några sköna tips att bjuda på! :D Superb mat och fantastisk interiör har Chez Janou, skyhög myskänsla finner du i bokshopen Shakespeare and company, caféet Le Loir Dans La Théière är i sann Alice-anda, Andrea Crews är ett arty undergroundkollektiv med omgjorda kläder och i Marais finns en mängd små charmiga second hand-butiker i var och varannan hörna att upptäcka.

2010-11-25 @ 19:37:45
URL: http://cherryace.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?!

- LÖVE THE PIC!

2010-11-27 @ 01:00:13
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?!

- åh där ser man! nämen tack så hemskt mycket, glädjer mig att höra!

2010-11-27 @ 01:05:47
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0