Even more candy

Idag fick jag ett samtal från vårdcentralen. Jag har inga vätskor i bihålorna. Det lite tråkigt tycker jag för jag vill må bra. Just nu sitter jag t.ex. med huvudvärk men jag kan inte skylla på bihålorna och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Läkaren som ringde sa att jag borde gå dit igen och bli undersökt igen. Vi får väl se.

Du får ursäkta mina klagorop men situationen är krävande.

Igår cyklade jag ner till sjön och tog med mig hela teckningspåsen, fylld med pennor och papper, till och med akvarellfärger. Blev dock bara lite skissandes. Det kändes väldigt pretto att sitta på en sten vid en vindstilla sjö, så jag såg nog ganska fientlig ut i början.

Efter ett tag av blyerts kom några pojkar, 7-9 åringar, och fiskade tio meter bort. De var sådär söta som barnsliga pojkar är, pratade om att de hade hoppat studsmatta i sommar och att de hade fångat en jädda en annan gång de var och fiskade. Sedan kom de på att det var superroligt att ropa hallå till mig så jag vinkade lite till dem, efter ett tag. Det slutade med att de kom fram och tittade på vad jag hade ritat, superspännande ju! "Ska du sälja dem?" frågade en och "Oh, hur gjorde du det där?" frågade en annan då ännu en annan svarade "men döh, hon ritade ju". Det var lite härlig eftermiddagssocialisering. På lördag hoppas jag dock på att prata med pojkar som i alla fall är större än de fiskar de fångar.

Det här är egentligen bara ett kladdverk men jag gillar själva motivet. 20-tal, mums.


Säg ditt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0